Cradle-of-Filth_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Иван Влахов от радио "RITMO": Щастието и любовта вървят ръка за ръка
 
08 Сеп, 2005
Иван Влахов от радио "RITMO": Щастието и любовта вървят ръка за ръка"Ще е много добре, ако хората се събуждаха с позитивни мисли и с представата, че ги очаква нещо по-добро през новия ден. Но те трябва и да се научат на това, че в живота няма лесни неща!"

- Представи се на нашите читатели.

- Роден съм в Пазарджик. Зодия Стрелец. В момента съм студент в Аграрния университет. Работя в радио "RITMO" от девет месеца. Преди това бях в радио "Веселина" и "Ве". Бил съм в Англия на специализация. Обичам да пътувам и бих желал отново да пътувам зад граница за известно време.

- Защо реши да се занимаваш с журналистика?

- Още от дете съм имал афенитет към тази професия. Когато бях по-малък, винаги ми е било интересно какво е да работиш в радио. На този етап съм постигнал детскта си мечта, така че мога само да се радвам.
Обичам работата си заради усещането, че помагам на хората да се чувстват щастливи, споделяйки за свойте радости и тревоги Смятам, че съм полезен на слушателите, а и те на мен. Хубаво е, когато човек има възможност да контактува с много хора.

- От кого си се учил?

- Наблюдавал съм много радиоводещи от страната и чужбина. Освен това като ученик гостувах на различни радиопредавания и още тогава бях силно впечатлен. Може би онази моя страст е помогнала по някакъв начин сега да си върша добре работата.

- Как протича денят ти, когато не си на работа?

- За съжаление, в последно време само работя. Освен това помагам вкъщи, защото извършваме ремонтни дейности. Обичам да се забавлявам във всеки един свободен момент. Нямам определени занимания, които да степенувам.

- Какви парчета включва твоят музикален микс?

- Аз обичам песни, които докосват душата на човека и могат да бъдат разбрани от всеки. В моето предаване избирам парчета с динамика и емоция, които да въздействат на хората независимо дали работят или си почиват. Освен това харесвам живата и актуалната музика. А що се отнася до моя микс, то той включва както песни на Ивана, на сръбските изпълнители, така и парчета с поп звучене. Смятам, че човек е хубаво да обича по-малко от всичко, за да може да разбере каква музика харесват хората.

Би било много добре, ако хората се събуждаха с позитивни мисли!- Ти представяш и новинарски емисии. Коя е добрата новина, която би желал да съобщиш на слушателите?

- Би било много добре, ако хората се събуждаха с позитивни мисли и с представата, че ги очаква нещо по-добро през новия ден. Но те трябва и да се научат на това, че в живота няма лесни неща. Колкото по-рано се научат да се справят с трудностите и проблемите, толкова по-успешно един ден ще могат да погледнат зад себе си и да видят, че това, което са постигнали, си е заслужавало целта и непрекъснатото преследване на идеята за самото й постигане.

- А новината, която би желал да чуеш?

- Бих желал да съобщавам само новини, които да водят успешното разрешаване на проблемите в национален и световен мащаб. Например, аз бих искал да няма война в Ирак и Иран, американците да са малко по-кротки, нашите медици в Либия да са свободни, да не се употребява дрога и опиати.

- Девет месеца вече работиш в радио "RITMO", преди това в радио "Веселина" и радио "Ве". Имаш изграден опит. Сподели какво никога не трябва да забравя един водещ?

- Той трябва винаги да звучи весело и настроението му в момента да не влияе на работатата. Но по-важното е човек да не се самозабравя, като смята че той е най-подходящ за тази работа. Има и други хора, които достатъчно добре биха се справили. И ако аз съм добър с това да завладявам хората с усмивка или с някой интересен и смешен виц, то друг ще е достатъчно атрактивен за тях да им каже нещо любопитно и да ги разсмее, което пък също си има своите предимства. Човек е различен и всеки трябва да знае кои са му силните и слабите страни, за да може да върви напред и да се пази от грешки.

- А имаш ли мечта, която искаш да се сбъдне?

- Имам желание да пътувам по света, да развивам дейност, с която да покажа на хората, че не всичко е пари. Има и други неща, които те могат да оценят. Дори и един елементарен жест.

- С какви качества може да те впечатли една жена?

- Една жена трябва да знае какво иска. Трябва да бъде готова да се стреми към целта, която иска да постигн. Да бъде директна в отношенията си с мъжа и да не крие това, което не й харесва. Да не го поставя в позицията той да гадае.

- Как си се представяш след 10 години?

- Моята амбиция за в бъдеще не е да бъда определено и единствено само радиоводещ. Искам по някакъв начин да бъда полезен за хората и за приятелите си, за близките си. Преди всичко искам да съм самостоятелен, понеже все още не съм. Искам да имам половинката на живота си. .Бих бил доволен от това, че някой ще ми се усмихне и ще ме поздрави, както аз поздравявам хората без причина сега, не защото това ми е работата, а защото така би било редно. Защото сме хора.

- Имаш ли девиз, който следваш?

- Щастието и любовта вървят ръка за ръка и няма непостижими неща в живота.

- Твоето послание към слушателите?

- Нека бъдат преди всичко живи и здрави, както им го пожелавам във всеки поздрав и нека не спират да се борят за постигането на целите и желанията си. Хората трябва да се обичат. Най-малкото поне да не си пречат и да умеят да ценят качествата на своите близки. Посланието ми към всички млади хора е да бъдат себе си. Да не се предават и да вярват в любовта и успехите.

прочитания: 6535


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info