Cradle-of-Filth_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Скарлет Йохансон: Обичам да се отдавам на фантазиите си
 
10 Сеп, 2005
Скарлет Йохансон: Обичам да се отдавам на фантазиите сиВ интервю за "Плейбой" младата холивудска звезда Скарлет Йохансон разказва за ролите си в "Острова", "Мисия: Невъзможна 3" и "Match Point", споделя мислите си за Интернет и успешната й кариера на актриса.

- Ти си едва на 20 години, но вече имаш цял списък от забележителни роли. Превърна се в сензация в Холивуд след участието си в "Изгубени в превода". Въпреки че често те питат какво прошепва в ухото ти Бил Мъри в края на филма, ти така и не казваш. Какво ти се иска да беше казал той?

- Кой казва, че той въобще е прошепнал нещо? По сценарий не трябваше нищо да ми казва. Иска ми се да беше казал, нещо мило!

- Колко дълго може мъж да се взира в красива жена? Приятно ли ти е мъж да те наблюдава?

- Никога не бих се разсърдила на някого заради това, че ме гледа. Казвам го като човек, който също има навика да се зазяпва по останалите. Взирам се в хората непрекъснато, особено в метрото. Също и в гимнастическия салон или в ресторант, докато се храня сама. Какво да кажа? Обичам да гледам хората. Не е заради това, че им се наслаждавам по някакъв специален начин. Просто обожавам да гледам какво правят те, когато си мислят, че никой не ги наблюдава.

На 20 години Скарлет вече е звезда- Участваш в новия филм на Уди Алън "Match Point". Какви мисли преминаха през главата ти, когато Уди Алън ти се обади?

- Беше невероятно. Не можех да повярвам, дори бях шокирана. Уди Алън е сред режисьорите, с които винаги съм искала да работя. Вече бяха изминали няколко седмици от началото на снимките, но актрисата, която бяха наели, не успя да се справи с ролята. Затова се обадиха на мен. Това бе едно сюрреалистично преживяване. Обожавам Уди, но той едва ли иска да кажа точно това за него. По-скоро би желал да кажа, че е звяр, чудовище, което се държи ужасно с нас. Наистина е така. Той е ужасно мило чудовище.

- Ти не се снимаш в екшън филми. Какво те подтикна да се присъединиш към екипа на Майкъл Бей за снимките на "Острова"?

- За мен "Островът" е като някой от най-добрите епизоди от поредицата "Зоната на здрача". Основна тема в продукцията е Клонирането. Аз играя сред героите, "отглеждани" заради своите органи, заменящи тези на клиентите им. Филмът описва утопично общество, в което хората живеят с една несъществуваща мечта.
Разбира се, Бей не пропусна да включи в продукцията бясно препускане из Аризонската пустиня и умопрачителни екшън сцени в центъра на Лос Анджелис. Главната причина да приема да участвам в "Острова" бе, че докато четях сценария, непрекъснато си мислех: "Какво ли ще се случи по-нататък?" Наистина бях заинтригувана.

- Кои слухове относно себе си желаеш да отречеш категорично?

- Например това, че излизам само с мъже над 30 години. Не е истина и никога не е било. Предполагам, че хората си правят подобни изводи, защото във филмите си аз имам връзки с по-възрастни мъже. Друг много обиден за мен слух е, че с един актьор съм правила секс в асансьора. Ужасно беше да го чуя.

- Кои места са най-привлекателни за секс в твоите фантазии?

- Възбуждащо е да правиш секс на публично място, но по такъв начин, че хората около теб да не разберат. Но не съм ексхибиционистка или нещо подобно. Просто обичам да се отдавам на фантазиите си.

- Ти си сред актьорите, които ще участват в предстоящата суперпродукция "Мисия: Невъзможна 3". Какво си представяш, когато чуеш името на Том Круз?

- Очарование. Веднага през главата ми прелита мисълта: "Ето една истинска филмова звезда!" Имам чувството, че когато върви, той вдига след себе си облачета звезден прах. Знам че Том се държи изключително приятно и любезно с всички, с които работи. Освен това е такъв ентусиаст. Обожавам го в "Широко затворени очи", "Рейнмен" и "Джери Макгуайър".

- Кое е по-важно за теб - добре изиграната роля или дългата кариера?

- Аз самата силно желая и двете. Но за момента добрата роля е по-важна за мен. Каква дълга кариера те очаква, ако не си щастлив с моментните си роли? Нямам сигурност в работата си. Не знам какво бих правила, ако изпадна в такъв период като Джон Траволта, когато никой не се интересува от мен с години. Но знам, че ако не бях актриса, щях да се занимавам с отглеждане на орхидеи в Египет.

Обичам да гледам хората!- Какъв хонорар би пожелала ако и когато решиш да покажеш гърдите си в някой филм?

- Не знам, но със сигурност трябва да е филм, чиито бюджет надхвърля 120 млн. долара! :)

- Много актриси днес се шокират от факта, че в Интернет се разпространяват техни голи снимки - истински или фалшиви. Като член на Интернет поколението, как самата ти би реагирала, ако видиш свои снимки в Мрежата?

- Ако снимките са фалшиви, едва ли бих се разстроила кой знае колко. Все пак не е много впечатляващо да сложат главата ти на нечие тяло. А в крайна сметка какво можеш да направиш - да намериш извършителя и да го съдиш!? Но фактът, че съм само на 20 години не означава непремено, че ще се почуствам поласкана, ако видя свои голи снимки в Интернет.
Разбира се, някои снимки са истински, взети от различни филми. В този случай вече е наистина неприятно да бъдат разпространение в Интернет. Не мога да кажа, че го одобрявам, но това едва ли ще спре някога.

- От всички продукции, в които си участвала, коя сцена би желала да бе изрязана във финалния монтаж?

- Има една такава сцена в "Укротителя на коне" на Робърт Редфорд. Сцена, в която съм просто ужасна, много бих желал да я нямаше във филма. Става въпрос за епизода, в който моята героиня за първи път среща героя на Робърт Редфорд. Изглеждам толкова объркана и безпомощна, а аз не съм такава в действителност. Това ме тревожи дори и днес.

прочитания: 6617


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info