Wolfheart_Bilet_Bg
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Barry от "Bolt Thrower": В Англия не е комфортно да се занимаваш с метъл
 
14 Яну, 2006
Barry от "Bolt Thrower": В Англия не е комфортно да се занимаваш с метълМоже ли някой да си представи британската екстремна сцена без яката стенобитна машина "Bolt Thrower", поразяваща слуха на феновете вече две десетилетия! Новият албум на бандата е озаглавен "Those Once Loyal".

В интервю за българския метъл портал "The Other Side" китаристът Barry Thompson от "Bolt Thrower" разказва впечатленията си за новия албум на бандата, озаглавен "Those Once Loyal" (Metal Blade / Wizard).

Интервю на Mrazek
Снимки: Sarah Bennett

- Здравей, Бари! Доволни ли сте от работата по новия албум "Those Once Loyal"?

- От определена гледна точка, да. Създаването на албума ни отне 3 месеца и той се получи наистина доста различен от останалите. Като цяло мога да кажа, че съм доволен.

- Имате ли някаква интересна случка по време на записите?

- Ами не, нямаме всъщност. Просто за нас беше огромно удоволствие да се мотаем из студиото с китарите, най-вече аз самия. Всички бяхме заедно, наистина беше жестоко и се забавлявахме.

Новият албум на групата се казва Those Once Loyal- Планирате ли да заснемете някой нов видеоклип?

- Не. Но в момента мислим да заснем някои концертни кадри и да ги сглобим през януари 2006 г.

- В началото на 2006 г. стартира турнето на "Bolt Thrower". Какво ще ни кажеш за него?

- Това е първата ни стъпка, първата фаза. После ще последват фази 2 и 3, сътветно през февруари, март и част от април. Всеки може да проследи първата фаза в нашия сайт, където са сложени първите 30 дни от турнето.

- Бихте ли свирили в България?

- С голямо удоволствие. Бихме искали да посетим всяка една страна, където не сме свирили преди. Винаги е голямо удоволствие да свириш на нови места. Нашият сайт http://www.boltthrower.com/ работи на пълни обороти и контактът с нас днес е много по-лесен. От тази гледна точка, ние можем да получаваме повече оферти и наистина се надявам, че някой български промоутър ще се свърже с нас.

- Разкажи за рисунката на обложката на "Those Once Loyal".

- Това е истински метален мемориал от войната. Има го в Британския музей и
мислим, че идеално се връзва с нашата концепция и с всичко това, което правим.

- Дай определение за дет метъл?

- Никога не съм мислил за това. За мене дори няма значение как се казва парчето. В крайна сметка просто свирим музиката, която ни харесва. Това е напълно достатъчно, за да започнеш с нещо или поне, за да си близо до замисъла. В дет метъла е важно да свириш за това, което обичаш.

Две десетилетия  на екстремната метъл сцена!- Какво е твоето мнение за днешната метъл сцена?

- Не следя достатъчно подробно събитията. В Англия не е толкова комфортно да се занимаваш с метъл като цяло, дори списанията ни не са на особено ниво. Така че ако искаш да знаеш какво наистина се случва в метъл сцената в Европа, просто трябва да се поровиш из Интернет и да се информираш за последните новини.

- Забелязах, че в програмата на турнето ви няма британски дати?

- Не, няма да има в момента, а по-късно през март и април 2006 г. Няма да има отделно конкретни дати за Англия, а ще нагласим нещата успоредно с турнето в другите държави.

- Какви са плановете на групата?

- Просто турне и каквото се получи. Сега сме заедно, за да свирим и се ослушваме за още концерти, на които да участваме. Не планираме нищо друго конкретно в момента.

- Какво е твоето послание към българските фенове на "Bolt Thrower"?

- Благодаря им много за съпорта през всичките тези години, наистина го оценяваме. Бих искал да свиря в България и ако се намери някой, който наистина се интересува от това, моля просто да почерпи информация от нашия сайт и да се свърже с нас. Благодаря ви!

прочитания: 6149


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info