Judas-Priest
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Крисчън: Новината за оттеглянето ми бе шок за много хора
 
08 Ное, 2005
Крисчън: Новината за оттеглянето ми бе шок за много хораЗвездата Крисчън, участник в един от най-зрелищните спектакли на Световната федерация по кеч - "Разбиване" официално обяви решението си да напусне WWE, след като 8 години бе сред борците в нея.

Суперзвездата Крисчън, участник в шоуто "Разбиване" ("Smackdown"), официално обяви решението си да напусне WWE. В интервю за сайта WWE.com бившият интерконтинентален шампион Крисчън обясни, че е взел това трудно решение, след като го е обмислял в продължение на месеци.

- Какво те накара да вземеш решението за напускане на Световната федерация по кеч (WWE)?

- Новият ми договор бе подготвен на 31 октомври, но не пожелах той да бъде подновен. Причината не е в парите. Моето решение бе продиктувано от съвсем други мотиви, повечето от тях дълбоко лични. В продължение на 8 години аз се подвизавах като борец в WWE. Когато ти се налага да излизаш на ринга 250-300 пъти в годината, това оказва голям ефект върху здравето и тялото ти.
Физическото ми състояние е сред нещата, които доведеха до решението за напускането ми. Но има и много други причини. Не чувствам обаче разочарование или неразбиране. Няма враждебност от моя страна. Просто понякога ти се налага да поемеш в нова посока, да търсиш нови предизвикателства. Имам някакво вътрешно усещане, че това е правилният начин, по който да постъпя.
Освен борбата имам и много други интереси, което не значи, че се отказвам завинаги от нея. Прекарах чудесни 8 години в WWE. Много хора нямаха моя късмет. Благодарен съм, че на мен бе даден този страхотен шанс.

Бившият интерконтинентален шампион Крисчън- Ти отказа договора си на 31 октомври, но въпреки това на 1 ноември се появи в шоуто "Taboo Tuesday". Какво те накара да го направиш?

- Факт е, че участието ми бе почти символично. Но това бе спектакъл, който не бих пропуснал за нищо на света. Не се поколебах дори за миг, не се замислих и за вероятните последици.

- Кога окончателно осъзна, че напускаш Федерацията?

- Обмислях нещата в продължение на месеци. Такова решение не можеше и да бъде взето лесно, защото то ще промени живота ми. Но бях подготвен за напускането си, така че нямаше особено голяма драма в него.

- Как се почуства, когато се сбогува с хората, с които работихте заедно в продължение на цели 8 години?

- Да им кажа, че си тръгвам, бе най-трудната част. Всичко се случи толкова бързо. Не бях обсъждал с никой как съм се чувствал напоследък или какво съм си мислел, така че новината за оттеглянето ми бе шок за много хора. Трудно е, защото прекарахме заедно наистина доста време. Бил съм повече със звездите на WWE, отколкото със собственото си семейство. Те всъщност се превърнаха в мое семейство. Трудно бе да се сбогувам с тях, а и с феновете на WWE, които винаги са били толкова лоялни. Ще ми липсват.

- Как се чувстваше в последното си участие в WWE по време на шоуто "Taboo Tuesday"?

- Честно казано, не мислех за това по време на самото шоу. Осъзнах го едва когато излязох от спортната арена в Сан Диего, където се провеждаше "Taboo Tuesday". Докато излизах с колата си от паркинга, погледнах в огледалото и си помислих, че това е своеобразен край на една ера. Всичко свърши!

- Оставаш ли си фен на кеча? Ще продължиш ли да гледаш "Разбиване"?

- Разбира се, аз винаги ще си остана фен на борбата. А и не казвам, че се отказвам от кариерата си на кечист. Просто почуствах, че в момента трябва да оставя всичко това настрани.

Крисчън в началото на кариерата си като кечист- Мислиш ли, че някога отново ще излезеш пред феновете на WWE?

- Никога не казвай никога в този бизнес. WWE бе голяма стъпка за мен. Мисля че дадох всичко от себе си за компанията. А и тя ми се отблагодари като ми даде шанс да се наредя сред звездите, имали щастието да са част от нея. Така че никога не казвай никога.

- Кое ще ти липсва най-много от кариерата ти в WWE?

- Представянето преди самите срещи. Всички го обичат, то ще ми липсва най-много. Моментът, в който излизаш иззад завесите, за да чуеш виковете на екзалтираната публика. Няма друго подобно чувство!

- Имаш ли някой любим спомен от WWE, който би желал да запомниш завинаги?

- Всички мои спомени от времето, прекарано във Федерацията, са ми любими. Не бих се отказал от никой от тях, а и не бих могъл да си избера някой, който да ми е по-скъп от останалите. Иска ми се да се обърна назад и да възкликна: "Хей, това бе прекрасен момент от моя живот! Изживях мечтата си и постигнах целите си. И не си тръгвам с лоши чувства".

прочитания: 7614

Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info