Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Мис България се съблече в стилна гола сесия за Maxim
 
20 Яну, 2007
Мис България се съблече в стилна гола сесия за MaximНай-хубавото тяло украси новия Maxim. Катя Пенева, със справедлив прякор - “Тялото”, грейна в най-голямото мъжко списание в света Мaxim. Катя е един от най-успешните български модели зад граница.

Една от най-сексапилните родни манекенки – Катя Пенева, със справедливия прякор “Тялото”, грейна на корицата на най-голямото мъжко списание в света Мaxim, в стилна разголена сесия от фотографа Павел Червенков. Това са и най-еротичните снимки на девойката, която е един от най-успешните български модели зад граница.

Една от най-сексапилните родни манекенки – Катя ПеневаДругата българка в броя е 19-годишната блондинка Габриела от Варна, която също грабва окото с перфектни голи форми.

Maxim не изневерява и на останалите компоненти на специфичния си стил – хуморът и любопитните истории. Само там може да се прочете стресиращия разказ на тотомилионер, който профуква над 15 млн. евро за жени и наркотици, както и какво се случва на екипа на списанието в един от най-гадните затвори в света.

Верен на футболните си пристрастия, този път Maxim прави подробен списък на най-богатите в британския футбол – президенти, треньори и футболисти. Една от най-любопитните статии пък е на тема “телевизия” – там родното издание прави списък на единствените според него тв предавания, които стават за гледане в стандартния кабелен пакет.

Сред другите “екстри” са ексклузивни интервюта с Лиъм от Oasis и Боби Турбото, както и най-смешните и странни протестни акции в света.

Другата българка в броя е 19-годишната блондинка Габриела от ВарнаКатя е е един от най-успешните български модели зад граница


прочитания: 11101

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info