Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Осем стилни и секси визии смени Зара в нова фотосесия
 
01 Апр, 2009
Осем стилни и секси визии смени Зара в нова фотосесияНежното излъчване на Зара варира между много горещо и секси, наивно и момичешко и строго делово. Звездата от Big Brother 1 сама подбрала тоалетите си за снимките от своя личен гардероб.

Участничката в Big Brother 1 рестартира моделската си кариера. Атрактивната Зара засне стилна фотосесия със студио Creative Hall, в която смени 8 визии.

Атрактивната Зара засне стилна фотосесия със студио Creative Hall, Излъчването на Зара варира между много горещо и секси, наивно и момичешко и строго делово. Красaвицата сама подбрала тоалетите си за снимките от своя личен гардероб. “Всичките ми фотосесии до момента са залагали повече на сексапила, а сега се постарaхме да има и много стилни визии, костюми, които да ме представят в различна светлина”, казва тя.

Снимките ще послужат зa обновяване на бука й в агенция Expose Models, с която Зара скоро подписа договор. С един от фотосите тя ще се включи в кампанията на лицензиaнтката на “Лейди България” Теодора Колчева за борба с негативните влияния, на които са подложени учениците.

“Много се радвам, че Зара прие да се включи в кампанията, тъй като трябва повече звезди да обърнат внимание на факта, че децата в училище са подвластни на множество негативни влияния. Те могат да дойдат както от заобикалящата ги среда – телевизия, социална общност, съученици, неправилни модели за подражание, така и от погрешното тълкуване на наложени от медиите стереотипи. Ето защо е наложително звезди да дадат на учениците своя позитивен пример, който да ги накара да помислят за своите истински мечти и надежди”, коментира Теодора Колчева.

Снимка от последната фотосесия на Зара ще украси една от звездните картички, средствата от продажбата на които ще отидат за децата, лишени от родителска грижа.

прочитания: 4743

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info