We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Фотограф води съвместно съжителство с няколко десетки гущери
 
27 Ное, 2006
Фотограф води съвместно съжителство с няколко десетки гущериСпоред учените гущерите не изпълняват команди, но любимците на Хенри застават неподвижно по начин, който той желае, за да направи своите фотосесии. Той се радва на компанията им повече от 30 г.

Невероятно, но факт!

Няма нищо чудно в това, че хората се привързват към любимците си. Странно е обаче, че американецът Хенри Шиф е запленен именно от гущерите и живее с 30 представители на този животински вид. Чудакът отива дори още по-далеч – съвсем официално той е променил името си на “Хенри, Любителят на гущери”. Гущерите също са привързани към Хенри и той ги кара да му позират като фотомодели, за да направи уникални снимки.

Любовта на Хенри към гущерите е причина и за неговата необичайна работа.Хенри признава, че приема гущерите като свое семейство. Не всеки обаче се чувства така уютно сред студенокръвните създания. Докато повечето хора не могат да ги понасят, Любителят на гущери се радва на компанията им повече от 30 години. Той не отглежда четириногите си приятели в клетки или контейнери, а ги оставя да се разхождат свободно навсякъде из къщата му. Според Хенри, въпреки не много добрата си репутация, гущерите разгорещяват жените. Любителят на гущери признава, че това е и една от причините да ги взима със себе си, когато излиза на покупки. Хенри твърди, че малките му приятели му помагат да завърже запознанства с чудесни дами.

Любовта на Хенри към гущерите е причина и за неговата необичайна работа. Според учените гущерите не изпълняват команди, но любимците на Хенри застават неподвижно по начин, който той желае, за да направи своите фотосесии. Хенри се препитава като прави чудесни снимки на гущерите си за картички. Той върши работата си с удоволствие и смята, че гущерите приличат на фантастични произведения на изкуството.

Единственият проблем на Любителя на гущери е с мъжките игуани, защото понякога те се опитват да се чифтосват с краката му! :)

прочитания: 3110

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info