We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
“Кралете на метъла” са най-шумната банда в света
 
12 Авг, 2005
“Кралете на метъла” са най-шумната банда в светаКралете на метъла” са записани в Книгата на рекордите като “най-шумната концертна група в света”. На 8 март 1994 г. по време на концерта им в Хановер, Германия, е регистрирана сила на звука, равна на 129,5 децибела.

Невероятно, но факт!

Още през 1984 г. британският ежедневник “Melody Maker” написа за дебютния албум “Battle Hymns” на ‘Manowar”: “Ако някой реши да създаде речник на съвременните музикални термини, съветваме автора срещу определението за Heavy Metal да напише кратко и ясно – “Manowar”! ”

Привличат ли ви песни за епични войни и забравени епохи? Или за свирепи богове от Валхала, безсмъртни бойци от Древна Гърция и кръстоносци, които не познават милост? Вълнува ли ви свят на коварни чернокнижци и демони от преизподнята, в която Тор и Конан се сражават със злото? Е, ако отговорът е “да”, значи сте в час и името на американския квартет “Manowar” ви е добре познато!

“Кралете на метъла”, както ги наричат феновете им, са записани в Книгата на рекордите “Гинес” като “най-шумната концертна група в света”. На 8 март 1994 г. по време на концерта им в Хановер, Германия, е регистрирана сила на звука, равна на 129,5 децибела.

Тази звукова канонада минава през 10 тонколони, всяка от тях с височина 12 м. и широчина 6.5 м. По време на солото на басиста на групата Джоуи Ди Майо цифрата достига феноменалните 131,7 децибела!! 

прочитания: 1947

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info