We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
“Мотокънки” достигат удивителната скорост от 64 км/ч
 
22 Фев, 2007
“Мотокънки” достигат удивителната скорост от 64 км/чУникалните кънки се появяват на пазара и веднага имат голям успех. Можете да профучите в задръстване с тези чудесни моторизирани кънки, оставяйки конкуренцията да ви диша праха!

Невероятно, но факт!

Не е ли най-неприятното нещо, което може да ви се случи сутрин на път за работа, да попаднете в задръстване? Редицата от чакащи автомобили изглежда сякаш безкрайна, а температурата в колата ви се покачва. Е, вече няма да ви се налага да чакате най-отзад на опашката!

Можете да профучите в задръстването с високотехнологичните си моторизирани кънки, оставяйки конкуренцията да ви диша праха!

Американецът Тим Гендъл е голям любител на кънките. Именно на него хрумва идеята да създаде кънки, които да се движат сами. След шестмесечни неуспешни опити и непрекъснато упорство, Тим разработва прототип на уникален вид транспорт – “моторизирани” кънки.

Докато карате, задължително е да си сложите каска! “Мотокънките” използват за модел подвижни подплънки. Доброволците, които ги изпробват, моментално се пристрастяват към тях. Първите десетина бройки са разграбени, а за самия Тим едва остава прототипът!

По време на теста хората установяват, че с “мотокънките” могат да достигнат удивителната скорост от 64 км / ч.

Моторизираните кънки се появяват на пазара и скоро след това вече имат голям успех. Цената на един чифт е 700 долара – наистина скъпичко удоволствие е да ги притежаваш, но който се е качил на тях не си е поискал парите обратно!

Стандартните двутактови двигатели на кънките дават възможности за изпълняване на най-различни номера. Едно от предимствата на “мотокънките” е, че те са изключително икономични. С тях могат да се изминат 160 км само с едно зареждане.

Ако смятате да се сдобиете с тези уникални кънки не забравяйте обаче, че докато карате е задължително да си сложите каска! :)

прочитания: 2163

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info