We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Звездата от "Пришълец" Сигърни Уивър ще лети в Космоса
 
05 Дек, 2005
Звездата от "Пришълец" Сигърни Уивър ще лети в КосмосаНай-големите опасения на фенове са, че при полета Сигърни Уивър може да хване Пришълец в Космоса и да го доведе на Земята! Актрисата оповести, че е готова да заплати 115 хил. фунта стерлинги.

Невероятно, но факт!

Звездата от знаменитата поредица “Пришълецът” Сигърни Уивър се записа сред кандидатите, които искат да летят в открития Космос.

56-годишната актриса отправи молба към президента на компания “Virgin” сър Ричард Бренсън, в която заяви, че иска да бъде сред първите хора, които ще имат възможността да направят своеобразна екскурзия в безвъздушното пространство. Актрисата публично оповести, че е готова да заплати 115 хил. фунта стерлинги (около 200 хил. долара) за билет.

Скандалният милиардер Ричард Бренсън обеща, че до няколко години неговата агенция ще може да организира подобни авантюристични пътешествия в Космоса. Според магната цената от 200 000 долара е доста евтина за подобно върховно изживяване. По тази “намалена” тарафа ще имат възможност да пътуват само първите от избраните, след което цената на билета ще скочи пет или дори повече пъти!

Най-големите опасения на почитателите на фантастиката са, че при полета Сигърни Уивър може да хване Пришълец в Космоса и да го доведе на Земята! :)

прочитания: 2489

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info