We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Сноуби е най-голямата домашна котка в света
 
09 Юли, 2005
Сноуби е най-голямата домашна котка в света“Котенцето” Сноуби прилича на огромна снежна топка и тежи цели 16 килограма, което се равнява на теглото на три обикновени котки.

Невероятно, но факт! 

В едно от най-закътаните земеделски кътчета на Шотландия живее “същество”, което вдъхва ужас на кучета и малки деца. Местните обитатели го наричат Сноуби.

Сноуби всъщност е бяла домашна котка – най-дългата в света със своите 1,07 метра. “Котенцето” прилича на огромна снежна топка и тежи цели 16 килограма, което се равнява на теглото на три обикновени котки.

Разбира се, Сноуби не винаги е бил с такива внушителни размери. Когато собственикът му го взима у дома, Сноуби представлява просто малко и любвеобилно котенце. След като е подложено на кастрация, то започва да придобива гигантски размери. Лекарите не могат да обяснят загадъчния му растеж. Всеизвестен факт е, че след като бъдат кастрирани, домашните любимци стават мързеливи и затлъстяват, но в този случай животното става наистина огромно. Лекарите обаче не откриват опасност за здравето на котето. Според медицинските изследвания, направени във ветеринарната клиника, тригодишният котарак ще живее пълноценно поне 15 години.

Стопанинът на невероятното животно, като че ли най-малко се притеснява от свръхгабаритите на Сноуби. Той обича домашния си любимец като собствено дете. За него най-важно е котката да бъде щастлива, нищо че обича да си хапва повечко! :)

прочитания: 10626

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info