Plovdiv_Jazz_Fest_2019_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Хората на бъдещето ще живеят по 200 години
 
20 Сеп, 2010
Хората на бъдещето ще живеят по 200 годиниЛекарите предричат, че голям успех на бъдещата медицина ще бъде лекуването на раковите клетки чрез генната терапия. Счупената кост ще зараства за два дни чрез електромагнитна процедура.

Невероятно е, че…

Според учени след няколко десетилетия вече ще е съвсем нормално болестите да бъдат откривани в ранния им стадий. Когато бъдещият човек стои сутрин под душа, здравословното му състояние ще бъде автоматично проверявано. Сензори в главата на душа ще регистрират и най-малките телесни изменения. Данните ще се предават направо в кабинета на домашния лекар, където постоянно ще бъдат обработвани.

Лекарите предричат, че голям успех на бъдещата медицина ще бъде лекуването на раковите клетки чрез генната терапия. Ще бъде открита ваксина срещу СПИН, защото генетичният код на вируса ще бъде разгадан.

Счупената кост ще зараства за два дни чрез електромагнитна процедура. Съвършени изкуствени органи ще заместват безпроблемно сърцето, черния и белия дроб. През 2030 г. всички ракови и сърдечни заболявания ще изчезнат. “Хората на бъдещето ще живеят по 200 години”, допълват оптимистично лекарите.

прочитания: 4635

Plovdiv_Jazz_Fest_2019_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info