Plovdiv_Jazz_Fest_2019_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Играта “World of Warcraft” стана причина за разтрогване на брак!
 
01 Ное, 2008
Играта “World of Warcraft” стана причина за разтрогване на брак!В жалба за разтрогване на брака, 28-годишната Джослин посочила като официална причина за развода увлечението на съпруга си по ролевата игра на компанията Blizzard “World of Warcraft”.

Невероятно е, че...

Бракоразводно дело в Америка се превърна в необичаен прецедент. В жалбата за разтрогване на брака, 28-годишната Джослин посочила като официална причина за развода увлечението на съпруга си по ролевата игра “World of Warcraft”.

Според изтормозената Джослин, когато мъжът й се върнел в къщи след работа, той незабавно сядал зад компютъра, пускал си зарибяващата геймка и не преставал до играе до три часа след полунощ. Ядосаната съпруга била особено недоволна от факта, че увлечен в избиването на орки, демони и всевъзможни чудовища, “геймърът” не отделял на изгората си нито минутка внимание. По-лошо дори било положението в почивните му дни, когато съпругът пропилявал цялото си време в геймплей, вместо да помогне в домакинската работа, например! В крайна сметка, Джослин не издържала и поискала развод.

Забележителен е фактът, че младото семейство имало 13-годишна дружба, която постепенно прерастнала в по-интимни отношения, след което – в брак. На семейни начала обаче, младежите не издържали заедно дори година.

Джослин допълва, че е напълно наясно, че на практика играта “World of Warcraft” е безкрайна, което означава, че и на нейните мъки никога нямало да бъде сложен край. А защо е толкова наясно ли? Парадоксално, но Джослин изкарва прехраната си като работи в Blizzard – компанията, създала хитовото ролево приключение “World of Warcraft”!

прочитания: 3568

Plovdiv_Jazz_Fest_2019_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info