We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
При желание човек може да се отърве от лошото си настроение
 
18 Яну, 2007
При желание човек може да се отърве от лошото си настроениеСлед като веднъж открие причината, всеки трябва да се опита системно и правилно да я отстрани. Понякога това не е по силите на сам човек. Естествени помощници са лекарят, психологът, най-близките.

Невероятно, но факт!

Лошото настроение неизменно съпътства живота на всеки човек. Известно е, че то влияе отрицателно на човешкия организъм. Лошото настроение може да бъде изучавано и отстранено, но за това е необходимо голямо желание.

Когато лошото настроение не е свързано с конкретно физическо страдание, потърпевшият трябва сериозно да си помисли и да открие “отрицателната доминанта”. Тя може да се изразява в действия на познати хора, невъзможност да се реализира като личност според обективните си качества, несподелени или оскърбени чувства и т. н.

След като веднъж открие причината, всеки трябва да се опита системно и правилно да я отстрани. Понякога това не е по силите на сам човек. Естествени помощници при такива случаи стават лекарят, психологът, най-близките роднини и, разбира се, приятелите. С лекарства, по-дълготрайни “освобождаващи” разговори, пътувания или ежедневни разходки могат да се постигнат добри резултати в борбата с лошото настроение.

прочитания: 1694

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info