At The Gates 01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Чудовището Неси от прочутото шотландско езеро е древен плезиозавър
 
02 Мар, 2006
Чудовището Неси от прочутото шотландско езеро е древен плезиозавърХората търсят това мистериозно създание от десетки години, никой не го е откривал, но някои са го виждали случайно. Езерото е огромно и има много места, където Неси може да се скрие.

Невероятно е, че...

Дори и днес, в началото на XXI-ви век, загадката на същество от едно езеро в Шотландия остава неразкрита. Това е Лох Нес - домът на легендарното чудовище. Хората търсят мистериозното създание от десетки години, никой не го е откривал, но някои са го виждали случайно.

Чудовището прилича на древен плезиозавър - животно от епохата на динозавритеЕзерото е огромно и има много места, където Неси може да се скрие. Всичко започва с една снимка, направена през 1934 г. от водолаз. Чудовището прилича на древен плезиозавър - животно от епохата на динозаврите, загинало преди 65 млн. години. Възможността да намерят живо доказателство от мезозойската ера вдъхновява поколения учени.

През 1975 г. сензационна снимка на Неси е публикувана и в списание "Нейчър" - водещо издание по естествена история. Тя е заснета с подводен фотоапарат от американския учен Робърт Райнс. Всички са убедени, че чудовището на снимката е плезиозавър.

Плезиозавърът бил водно влечуго за разлика от динозаврите. Едно от малкото оцелели водни влечуги от тогавашния катаклизъм живее в езерата на Северна Австралия. Става въпрос за австралийския соленоводен крокодил - най-голямото и зло водно влечуго в света.

прочитания: 15471

At The Gates 02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info