Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
« 21 22 
 » Невероятно е, че...
09 Юли, 2005
Сноуби е най-голямата домашна котка в света“Котенцето” Сноуби прилича на огромна снежна топка и тежи цели 16 килограма, което се равнява на теглото на три обикновени котки.

 » Невероятно е, че...
05 Дек, 2005
Звездата от "Пришълец" Сигърни Уивър ще лети в КосмосаНай-големите опасения на фенове са, че при полета Сигърни Уивър може да хване Пришълец в Космоса и да го доведе на Земята! Актрисата оповести, че е готова да заплати 115 хил. фунта стерлинги.

 » Невероятно е, че...
18 Юни, 2009
Сарбаканът е използван десетилетия преди лъка и стрелитеСарбаканът се изработва най-често от кухо тръстиково стебло, обвито с гъвкави растителни влакна (дървесно лико или жилава трева). Оръжието има различна дължина, която в Малайзия достига до 2,5 м.

 » Невероятно е, че...
02 Фев, 2006
За първи път противогазът е използван в тунел под земятаИдеята за създаването на апарат за дишане, който да предпазва от отровен въздух и смъртоносни за човешкия организъм химически вещества, се ражда след серия инциденти със задушавания.

 » Невероятно е, че...
22 Фев, 2007
“Мотокънки” достигат удивителната скорост от 64 км/чУникалните кънки се появяват на пазара и веднага имат голям успех. Можете да профучите в задръстване с тези чудесни моторизирани кънки, оставяйки конкуренцията да ви диша праха!

 » Невероятно е, че...
05 Окт, 2005
Чудодейна мелодия на мобилен телефон увеличава женския бюстСпоред японските медии наистина има дами, които са се сдобили с нови сантиметри към гръдната си обиколка с помощта на жадуваната от женското съсловие проста музикална композиция - “Rockmelon”.


MegaDave

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info