We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
« 21 22 
 » Невероятно е, че...
12 Авг, 2005
“Кралете на метъла” са най-шумната банда в светаКралете на метъла” са записани в Книгата на рекордите като “най-шумната концертна група в света”. На 8 март 1994 г. по време на концерта им в Хановер, Германия, е регистрирана сила на звука, равна на 129,5 децибела.

 » Невероятно е, че...
27 Ное, 2006
Фотограф води съвместно съжителство с няколко десетки гущериСпоред учените гущерите не изпълняват команди, но любимците на Хенри застават неподвижно по начин, който той желае, за да направи своите фотосесии. Той се радва на компанията им повече от 30 г.

 » Невероятно е, че...
11 Юли, 2005
Кралската кобра е най-дългата отровна змия в светаКралската кобра се движи подобно на останалите змии – с тяло изцяло прилепено до земята, но също така може да се изправя на височина 1/3 м. от дължината й.

 » Невероятно е, че...
14 Ное, 2008
Котките са не по-малко податливи към стреса от хората!Различни причини могат да доведат котките до стресови състояния – пренасяне в нов дом или поява на нов член на семейството, което важи с пълна сила както за човек, така и за котка.

 » Невероятно е, че...
18 Яну, 2007
При желание човек може да се отърве от лошото си настроениеСлед като веднъж открие причината, всеки трябва да се опита системно и правилно да я отстрани. Понякога това не е по силите на сам човек. Естествени помощници са лекарят, психологът, най-близките.

 » Невероятно е, че...
15 Юли, 2005
Катастрофирали в Андите ръгбисти се превръщат в канибалиПринудени от ужасната си съдба да се превърнат в канибали, уругвайците преживяват 72 дни в ледения ад. Двама от оцелелите успяват да пресекат Андите.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info