Lacuna_Coil
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
18 Дек, 2008
Сред динозаврите имало и такива, които снасяли яйцата си в чужди гнездаИзвестният палеонтолог д-р Марк Норил открива в пустинята Гоби вкаменен ембрион на месоядния вид овираптор. Той намира не само яйцето с ембриона, но и гнездото на динозавъра.

 » Невероятно е, че...
15 Дек, 2008
Мръсните коси предпазват човешкия организъм от отравяне с озонМръсните коси поглъщат 7 пъти повече озон, в сравнение с чистите. Причина за това вероятно е свързването на озона с компонентите на секрета от солните жлези на човешкия скалп.

 » Невероятно е, че...
12 Ное, 2008
Според каубоите предпазните шлемове ще убият духа на Дивия ЗападДанни сочат, че травми при участници в родео с бикове са 10 пъти повече, отколкото при състезатели по хокей на лед или американски футбол. Наскоро четирима участника в родео бяха стъпкани до смърт.

 » Невероятно е, че...
01 Ное, 2008
Играта “World of Warcraft” стана причина за разтрогване на брак!В жалба за разтрогване на брака, 28-годишната Джослин посочила като официална причина за развода увлечението на съпруга си по ролевата игра на компанията Blizzard “World of Warcraft”.

 » Невероятно е, че...
04 Окт, 2008
Хакери предизвикват пристъпи на епилепсия с опасна електронна пощаВълната от опасните електронни съобщения съдържа файл, който показва графика на преливащи се една в друга геометрични фигури с ярки цветове. Получените е-майли са предизвикали пристъпи на епилепсия.

 » Невероятно е, че...
13 Окт, 2008
Компанията “Speedo” създаде съвършеният плавателен костюмУникалното при изработката на LZR RACER е, че този костюм няма нито един шев: отделните му части са съединени с помощта на ултразвук! Костюмът е изработен от свръхлека водонепромокаема тъкан.


Lacuna_Coil_2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info