We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Невероятно е, че...
04 Окт, 2010
Човешкият мозък може да бъде много “гладен”Мозъкът може да изгори толкова калории при интензивно мислене, колкото и мускулите, когато се натоварват по време на физически упражнения. Мозъкът няма никакви нервни окончания.

 » Невероятно е, че...
26 Авг, 2007
Праисторическото морско свинче тежало 700 килограмаКрай град Урумако, разположен на 400 км от Каракас - столица на Венецуела, са открити още най-голямата костенурка, дълга 3 м., едни от най-големите крокодили, както и непознати досега триметрови риби!

 » Невероятно е, че...
12 Авг, 2007
Албански художник ще направи най-голямата мозайка от клечки за зъбиСтрати бе записан в Книгата на рекордите на Гинес, след като успя през 2006 да нарисува Леонардо да Винчи с гвоздеи. За създаването на уникалната мозайка албанецът Страти използва 500 000 гвоздея.

 » Невероятно е, че...
28 Яну, 2009
Юпитер забавя движението на своите спътнициНякои от спътниците се въртят около Юпитер в посока, обратна на посоката на въртене на планетата. Предполага се, че това са захванати от планетата астероиди. Юпитер има 16 известни до момента спътника.

 » Невероятно е, че...
08 Авг, 2007
“Терминаторът” Щварценегер загуби битката срещу видеоигритеАрнолд е герой на редица компютърни и видеоигри, създадени по изпълнените с насилие филми, в които настоящият губернатор участва през над 20-годишната си актьорска кариера.

 » Невероятно е, че...
03 Авг, 2007
Никълъс Кейдж купи английски замък от XVIII-ти векАктьорът, племенник на знаменития режисьор Франсис Форд Копола, вече притежава недвижима собственост в пет страни, като в това число влиза и частен остров на Бахамите.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info