Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Невероятно е, че...
09 Апр, 2007
Велосипедите ще изместят автомобилите от шосетатаПо-малко от 10 % от населението на земното кълбо може да си позволи да си купи лека кола, докато покупката на велосипед е по джоба на 80 % от хората. Всяка година броят на колелата се увеличава.

 » Невероятно е, че...
06 Апр, 2007
Инвалидната количка ще преодолява всякакви терениУчените имали идеята да направят по-прост ходещия робот, като включат човек в неговото устройство. В случая хората играят далеч по-успешно ролята на централен компютър, в сравнение с която и да е машина.

 » Невероятно е, че...
31 Мар, 2007
Симпатичните коали обичат да си похапват цианкалийОсновната храна на коалата са листата на евкалиптови дървета. Сред 600 различни вида евкалипти, коалата си избира около десет точно определени, а именно най-отровните - съдържащи цианкалий.

 » Невероятно е, че...
02 Апр, 2007
В природата канибализмът е често срещано явлениеСреща се при кайманите, комодския варан и др., при които видове обикновено възрастните изяждат младите екземпляри. Те са по-малки и по-слаби от тях, затова и намират смъртта си.

 » Невероятно е, че...
01 Апр, 2010
Още Вавилон е познавал слънчевия часовникДнес всеки може да си купи часовник, на който да следи времето. Но часовникът невинаги е бил нещо толкова естествено и общодостъпно. Точната възраст на слънчевия часовник не е известна.

 » Невероятно е, че...
09 Мар, 2007
Мобилен телефон използва човешкото тяло за предаване на сигналВ бъдеще, за да се обадите ще бъде достатъчно да щракнете с пръсти и да поставите показалец в ухото си! Японска корпорация разработва телефон, който използва човешкото тяло за предаване на сигнала.


Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info