Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Невероятно е, че...
18 Мар, 2006
Два 700-килограмови кита пътуваха комфортно с "Боинг 767"Двата нови екземпляра на "Georgia Aquarium" пристигнаха в новия си дом. Китовете са любовна двойка и затова бяха преместени заедно в американския атракцион. Интересно дали китовете са предпочели местата до прозореца.

 » Невероятно е, че...
02 Юни, 2006
Хората са най-щастливи, когато ядат сладолед!По време на опити бяха сканирани мозъците на хора, които точно преди това са яли ванилов сладолед. Отчетена е мигновенна реакция на мозъчните вълни в специфични части на мозъка.

 » Невероятно е, че...
13 Фев, 2006
Каквото и да става с Вас, не викайте медицинската сестра!Пред съда обвиняемата медицинска сестра заявила, че е извършила жестокости, за да се освободи от натрупания стрес, причинен от допълнителните дежурства, наложени от началниците й.

 » Невероятно е, че...
02 Мар, 2006
Чудовището Неси от прочутото шотландско езеро е древен плезиозавърХората търсят това мистериозно създание от десетки години, никой не го е откривал, но някои са го виждали случайно. Езерото е огромно и има много места, където Неси може да се скрие.

 » Невероятно е, че...
12 Окт, 2009
Чудовищни вълни носят незабравими емоции за сърфиститеНа 12 декември 1998 г. в Мауи, Хаваи, се регистрира движеща се водна стена, висока 26 метра и дълга повече от километър. Това е незабравимо преживяване за любителите на екстремните удоволствия.

 » Невероятно е, че...
17 Дек, 2006
Самоубийствено състезание в Япония води началото си от древен ритуалЗрелищният спектакъл привлича хиляди зрители от цял свят. Трупите тежат 13 тона и могат да размажат участниците като насекоми. Травмите от сблъсъците са често явление, а понякога има и смъртни случаи.


SMF-Bilet_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info