Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Невероятно е, че...
29 Ное, 2006
Един от най-силните мъже на Земята тегли 14-тонен камионНай-голямото изпитание за човека-планина е изтеглянето с голи ръце на 14-тонен камион на разстояние 12 метра за време под 30 секунди. Но това не е всичко, защото в камиона се возят и 25 красавици!

 » Невероятно е, че...
21 Ное, 2005
Най-активните геймъри в Мрежата са... 40-годишни американкиГеймърките твърдят, че заради компютърни игри са в състояние да зарежат телевизията, киното, книгите и дори фитнеса. Над 1/4 от тях пък играели по нощите - от полунощ до 5 ч. сутринта.

 » Невероятно е, че...
08 Ное, 2005
Роботи-войници ще бъдат управлявани чрез мисълта на човекМозъкът не е толокова загадъчен, колкото хората смятат. Милиардите неврони са нули и единици, подобно на повечето компютри. Учените третират мозъка като най-сложния известен до момента информационен процесор.

 » Невероятно е, че...
10 Ное, 2005
Страхът от паяци и змии ни е завещан от праисториятаСтрахът е важен, за да оцелее човек. Тялото ни започва да реагира на заплахата преди да сме осъзнали каква може да е тя. Инстинктите, които ни спасяват в рискови ситуации, са могъщи.

 » Невероятно е, че...
26 Окт, 2005
Рекордът за най-дълга целувка надхвърля 130 часаИ целувката има своите рекорди! Английски крадец съдел полицията в Съсекс, защото му изпращала картички - "запечатани" с целувки, които всъщност представлявали призовки за съда.

 » Невероятно е, че...
29 Дек, 2005
Електронно зрение направи революционен пробив в наукатаЕлектронни сигнали се обработват от портативен компютър, който предава информация на 68 платинени електрода, вкарани в мозъка. Засега създателите не успяват да се справят добре с пространственото възприемане


MegaDave

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info