Megadeth
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Невероятно е, че...
17 Окт, 2005
Биобактерии ще прочистват околната среда в близко бъдещеНефтени петна край морските брегове, олово и кадмий в реките, диоксин по сметищата - става въпрос за екологични катастрофи, които в бъдеще няма да представляват опасност за човечеството.

 » Невероятно е, че...
30 Дек, 2008
Мадуродам е най-малкият град в Страната на лалетатаТози "малък" град отразява характера на истинските холандски градове, околности, паметници и др., а също така пресъздава в приказни миниатюри миналото и настоящето на живописната Страна на лалетата.

 » Невероятно е, че...
07 Окт, 2005
Изследовател извлече кръв от паяк на възраст 20 млн. годиниД-р Дейвид Пени заяви, че е използвал извлечената капка кръв, за да определи къде, кога и по какъв начин е умрял паякът. Ценната находка е открита по време на посещение в Доминиканската република.

 » Невероятно е, че...
15 Окт, 2005
И самолетите понякога имат нужда от парашутиИдеята да се приспособи парашут и към самата машина се е родила от проучвания върху инциденти, станали още по време на Първата световна война. Операцията по приземяването е много бърза.

 » Невероятно е, че...
15 Фев, 2006
Киберспейс костюм ще създава изкуствени световеСлед края на работния ден умореният и стресиран клиент ще се напъхва в своя киберспейс костюм и за да се разтовари от грижи и проблеми ще постреля в изкуствено създаден Див Запад.

 » Невероятно е, че...
05 Яну, 2006
Африканският континент се разцепва в резултат на вътрешни процесиЧервено море се разширява, а източната част на Африка се отделя от останалата част на континента. Преди 165 млн. години същото тектонично явление е откъснало от континента големия остров Мадагаскар.


Judas-Priest_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info