Uriah_Heep_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Започва фестивалът за съвременна култура и изкуство “Зона Култура”
 
03 Юни, 2015
Започва фестивалът за съвременна култура и изкуство “Зона Култура”От 6 до 16 юни 2015 година ще се проведе второто издание на ZONA CULTURA fest – фестивал за съвременна култура и изкуство. Изданието се завръща под надслов POP UP ZONE.

От 6 до 16 юни 2015 година ще се проведе второто издание на ZONA CULTURA fest – фестивал за съвременна култура и изкуство. Изданието се завръща под надслов POP UP ZONE. Участващите артисти ще реализират свои проекти, създадени единствено за конкретните пространства в бившата индустриална зона.
 
В рамките на фестивала ще участват едни от най-интересните и иновативни български автори със сериозни постижения на световната сцена за съвременната култура и изкуство. Сред тях са Викенти Комитски, Минá Минов, Вито Валентинов, Александър Станишев, авторите от поредицата “Нова поезия и проза”, Future Shorts, The Bedlam Club, Станислав Генадиев и Виолета Витанова. ZONA CULTURA е мултижанров фестивал и в разнообразната му програма са заложени прожекции, концерти, инсталации, пърформанси, изложби, аудио разходки, уъркшопове, танцови спектакли и литературни четения.
 
Какво е POP UP?

Фестът представя артистични проекти
Изскачащи творчески проекти – артистични проекти, случващи се в нетрадиционна обстановка, нефункциониращи пространства или пространства с твърде различна функция от тази да приютява и показва изкуство. Проектите са краткотрайни и временни. След като са специално подготвени за пространствата, в които ще се провеждат, те променят смисъла на пространствата, задават нов контекст, през който тези пространства да бъдат разглеждани и едновременно с това предоставят на публиката възможност за своя собствена интерпретация.
 
Всички събития на фестивала са със свободен достъп за публиката. POP UP ZONE 2015 е на ул. “Константин Стоилов” 2, София.
 
ZONA CULTURA fest е част от проекта ZONA CULTURA (културно-творчески квартал в София). Фестивалът е замислен като средство за подкрепа и инструмент за развитие и популяризиране на съвременни професионални творци и тяхната работа. Отвореният достъп дава възможност на хиляди граждани и гости на столицата да се запознаят с най-новите тенденции, практики и работа на най-последното поколение български артисти. Проектът “Зона Култура фест” се осъществява с финансовата подкрепа на Столична община по програма “Култура” 2015. 

прочитания: 3678

Uriah_Heep_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info