Lacuna_Coil
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Новини
10 Юли, 2012
Прочутият музей “Роден” отваря врати за БългарияСпециално отбрана колекция на прочутия музей ще гостува в София през 2013 г. По същото време експозиция на български художници да бъде представена в една от залите на музея “Роден”.

 » Новини
11 Юни, 2012
W-O-W е първото по рода си интерактивно събитие, с мисъл за женатаВ рамките на събитието водещи козметични марки ще представят своите нови посоки в поддържане на кожата и борбата със стареенето. Посетителките ще научат и основни правила за грима.

 » Новини
08 Юни, 2012
Танцьори-абсолвенти гастролират на сцената на Софийската опера и балетМладите таланти на Национално училище за танцово изкуство ще се представят с откъси от репертоара си. Публиката ще види части от любимите балети “Спящата красавица”, “Баядерка”, “Корсар”, “Копелия”.

 » Новини
06 Юни, 2012
Почина големият американски писател-фантаст Рей БредбъриРей Бредбъри няма равен на себе си като разказвач и е един от най-обичаните автори. В кариерата си, обхващаща шест десетилетия, той е създал удивителни творби и герои от “Вселената Бредбъри”.

 » Новини
01 Юни, 2012
Представят най-атрактивните премиерни за 2012 г. автомобилиОт 1 до 4 юни в Интер Експо Център - София ще се проведе поредното издание на “Auto Bild Show 2012”. В последния ден ще бъде изтеглена голямата награда на изложението - автомобил.

 » Новини
22 Май, 2012
Утре се открива изложбата “Златото на траките - легендите оживяват”Част от изложените културни ценности се показват за първи път пред публика. Изложбата е замислена като музеен разказ за траките. Експозицията може да се види до септември 2012 г.


Lacuna_Coil_2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info