Uriah_Heep_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Новини
19 Май, 2012
Раздават престижните награди “Златно перо” в навечерието на 24-ти майСред отличените тази година са Маестро Михаил Ангелов, Стоянка Мутафова, ФСБ, Теди Москов и Мая Новоселска, Аделина Филева, директор на Софийска градска художествена галерия и др.

 » Новини
23 Апр, 2012
Отиде си големият телевизионен режисьор Хачо БояджиевХачо Бояджиев завършва театрална режисура в НАТФИЗ през 1958 г. В Англия защитава докторат по кино- и ТВ режисура. Директор е на БНТ в периода 1993-1995 г. През 2002 г. Стилиян Иванов прави филм за Хачо.

 » Новини
18 Апр, 2012
За трета поредна година се провеждат “Зелени дни”“Зелени дни” е фестивал на отговорния туризъм и природата. По време на събитието ще бъдат проведени различни презентации, прожекции и дискусии за зеления туризъм и грижата за природата.

 » Новини
12 Апр, 2012
“Sneak Peek” ще увенчае финала на “Танцова работилница 2012”“Sneak Peek” включва репертоар на петима световно утвърдени хореографи и е разработен съвместно с младите българските таланти. За пръв път ще бъде показана хореографията “Machine Dance”.

 » Новини
05 Апр, 2012
Велосъстезанието Байк за Чепън ще се проведе на ЦветницаГостите и участниците в събитието ще се насладят на малко познатата природа на карстовата планина Чепън, както и на голямото разнообразие от цветя и птиче богатство на Драгоманското блато.

 » Новини
03 Апр, 2012
София - домакин на Международен детски фолклорен фестивалНа фестивала на една сцена ще застанат около 300 деца от пет различни държави, които ще представят по свой колоритен и неподправен от емоции начин фолклора на своите страни.


Uriah_Heep_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info