Lacuna_Coil
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Излизат разширени версии на “Chaos A.D.” и “Roots” на "Sepultura"
 
18 Юли, 2017
Излизат разширени версии на “Chaos A.D.” и “Roots” на "Sepultura"CD и LP сетовете ще включват подобрени версии на оригиналните албуми “Chaos A.D.” и “Roots” , допълнени с редки и неиздавани досега изпълнения на живо от траш метъл ветераните "Sepultura".

  Chaos A.D. / Sepultura"Sepultura" разширяват музикалните си хоризонти с издаването на "Chaos A.D." и "Roots" – два успешни албума, които изпращат тежкото звучене на бразилската банда към вълнуващи нови посоки. Тази есен Rhino се връщат към тези вървящи заедно класики с ремастерирани версии, разширени с редки и неиздавани досега студийни и лайв записи.
 
  "Chaos A.D.: Expanded Edition" ще излезе на 6 октомври, а "Roots: Expanded Edition" – на 3 ноември, като и двата албума ще бъдат достъпни като двойни CD. Очакваме и двойни плочи с подобен траклист.

  "Sepultura" се появява на музикалния хоризонт през 1983 г., благодарение на братята Max и Iggor Cavalera, Wagner Lamounier и Jairo Guedes. Paulo Xisto Pinto Jr. се присъединява само няколко месеца по-късно, а през 1987 г. с напускането на Jairo и присъединяването на китариста Andreas Kisser,  съставът на "Sepultura" е финален. Групата бързо се превръща във влиятелна сила в траш метъла, благодарение на динамичните си студийни записи и интензивни лайв изпълнения.

  Бандата достига своята креативна и комерсиална кулминация през 1993 г., когато излиза "Chaos A.D." с Max Cavalera като вокалист и китарист, Andreas Kisser като китарист, Paulo Xisto Pinto Jr на бас китара и Iggor Cavalera зад барабаните. Албумът клони към по-груув звук, особено забележимо в песни като "Refuse/Resist", "Territory" и "Slave New World".

  Roots / Sepultura"Chaos A.D.: Expanded Edition" съдържа наскоро ремастерирана версия на оригиналния албум, заедно със 17 бонус песни. Сред по-интересните предложения в траклиста се нареждат кавър на "Symptom Of The Universe" на "Black Sabbath", която оригинално излиза като Б-страна, както и девет горещи лайв версии на песни от албума като "Territory" и "Biotech Is Godzilla". Освен тях меломаните ще могат да чуят и няколко неиздавани досега инструментала, използвани на репетициите за "Clenched Fist" и "Propaganda".

  Три години след "Chaos A.D." бандата се завръща с "Roots" – силно повлиян от бразилските ритми албум, в който влизат песни като "Itsári" и "Ratamahatta". От издаването си през 1996 г. албумът има над два милиона продадени копия по целия свят.

  "Roots: Expanded Edition" включва наскоро ремастерирана версия на оригиналния албум, заедно със 17 бонус песни. От траклиста изпъкват демота на "Dusted" и "Roots Bloody Roots", инструментали на "Dictatorshit" и "Cutthroat", версия на "Attitude", записана на живо по време на Ozzfest, както и неиздаваната първа версия на "Kaiowas".

  По време на невероятната си кариера "Sepultura" са продали близо 20 милиона албума по целия свят и повече от три милиона в Щатите.

  "Chaos A.D.: Expanded Edition" и "Roots: Expanded Edition" ще бъдат на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


прочитания: 339

Lacuna_Coil_2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info