We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Последни новини за концерта на "Arch Enemy" и "Jinjer"
 
19 Сеп, 2017
Последни новини за концерта на "Arch Enemy" и "Jinjer""Arch Enemy" издадоха своя десети студиен албум "Will to Power" на 8 септември 2017 г. Той ще бъде представен по време на тяхното едноименно турне, в началото на което е и датата на концерта на "Arch Enemy" у нас.

  Както всички знаят, на 21 септември, този четвъртък, от 19:00 ч. в столичната зала "Универсиада" ще се проведе концерт на "Arch Enemy" и "Jinjer". Шоуто е част от турнето на екстремните метъл гиганти от Швеция в подкрепа на новия им албум "Will tо Power". Заедно с тях пътуват добре познатите на българската публика и набиращи все по-голяма сила украинци "Jinjer".

  Вратите на залата ще бъдат отворени в 19:00 ч., за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно. Входовете ще са от западната страна на сградата, като журналисти и гости ще използват входа до касата за събитието, която ще се намира непосредствено до входовете за фенове.

  Програмата за вечерта по часове е следната:

  18:00 ч. - Среща с притежателите на *ВИП добавки
  19:00 ч. - Врати
  20:00 ч. - "Jinjer"
  21:15 ч. - "Arch Enemy"


  Както всеки път екипът на компания BGTSC декларира, че вярва в общата цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции. Затова и отново напомня и призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

  Билети:
  Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен или повреден билет не се възстановява.

  Деца до 7 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация.

  Билетът не дава достъп до ложата, сервизните площи и служебните помещения.

  Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет. Излизането от мястото на провеждането на концерта е окончателно!

  Arch EnemyВИП добавки:
  ВИП добавките не са билети за събитието и не са валидни без наличието на редовен пропуск за събитието! Добавката може да бъде закупена на следния линк: http://www.europe.archenemy.net/, като тя включва:
  -    Среща (meet & greet) с "Arch Enemy";
  -    Индивидуална снимка с "Arch Enemy";
  -    Подписан сет лист;
  -    Ламиниран бадж за спомен.

  Лица под 18 години:
  Лицата под 18 години влизат с придружител!

  Както на всички концерти в България, малолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с придружител и подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България и ако смятате да посетите концерта с детето си, моля, прочетете внимателно следните указания:

  За да бъдат допуснати на концерта лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На концерта без билет ще се допускат само деца до 10-годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи подписана в 2 (два) екземпляра декларация, която можете да изтеглите от тук.

  Допуска се по един придружител на две лица под 14 години!


  Единият екземпляр се оставя при охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация.

  На концерта  няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител!

  Деца под 7 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, който трябва да подпише декларация и притежава билет!

  Arch Enemy гостуват в СофияСпешна медицинска помощ:
 
В случай на нужда екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната и персонала на концерта.

  Животни:
 
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

  Забранено е внасянето на:
 
- храни и напитки;
  - видеокамери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив);
  - аудиозаписващи устройства;
  - оръжие;
  - всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, метални шлемове и т.н.;
  - стъклени бутилки;
  - преносимо лазерно оборудване.

  Снимки и видео:
 
Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица. С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!

  Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
 
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

  АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО ИЗВЪН СПЕЦИАЛНО ИЗГРАДЕНАТА ЗА ЦЕЛТА ЗОНА! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

 
Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете  и не замърсявайте.

  Антисоциално поведение:
 
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

 
Билетите са в продажба в в мрежата на Евентим, а някои от местата, на които можете да ги намерите са: магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

  Пропуските се продават в момента на цена от 45 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 50 лв.

  За въпроси и запитвания: events@bgtsc.eu
 
  Видео реклама на събитието:
  https://youtu.be/5r6PTJujhQQ


прочитания: 1337

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info