Uriah_Heep_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
"Балканджи" ще представят нова песен на концерта си в "Mixtape 5"
 
30 Окт, 2018
"Балканджи" ще представят нова песен на концерта си в "Mixtape 5"“Балканджи” е група, печелила конкурси за авторска песен, делила сцени с имена като “Култур Шок” и “Haggard”, участвала в знакови фестивали като “Spirit Of Burgas” и “Wrong Fest”.

Балканджи и Khanъ със съвместен концерт в Mixtape 5“Балканджи” представят новата си песен "Радо бела Радо". Тя ще бъде изпята за първи път на сцена на 8 ноември 2018 г. в столичния клуб "Mixtape 5". Специални гости на събитието ще са група “Khanъ”. Концертът е с начален час 19:00 ч., организатор е компания BGTSC.

“Балканджи”  е група, която е създадена през есента на 1999 г. и в историята си е печелила конкурси за авторска песен, делила е сцени с имена като “Култур Шок” и “Haggard”, участвала е в знакови фестивали като “Spirit Of Burgas” и “Wrong Fest”, помни разпродадени концерти в “О!Шипка” и “Mixtape 5”. Група, съхранила спомените за стари времена, но живееща добре с тях и днес.

Билети на цена от 11 лв. се продават онлайн и в мрежата на Eventim, а някои от местата, на които можете да ги намерите са: Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

Предстои обявяването на допълнителна информация!


прочитания: 302

Uriah_Heep_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info