Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Фестивалът "Midalidare Rock in the Wine Valley" се отлага за 2021 г.
 
04 Май, 2020
Фестивалът "Midalidare Rock in the Wine Valley" се отлага за 2021 г.Билетите закупени за изданието през 2020 ще важат за 2021-а, без да е нужна заверка - "Judas Priest" - "Running Wild", "Within Temptation", "Delain", "Lacuna Coil" и "Project Renegade" вече потвърдиха участието си за догодина!

  на снимката: "Judas Priest"

  Музикалният фест "Midalidare Rock in the Wine Valley" ще се проведе на 16, 17 и 18 юли 2021 г. Групите "Judas Priest", "Within Temptation", "Running Wild", "Delain", "Lacuna Coil" и "Project Renegade" потвърдиха участието си догодина.

  Позиция на организаторите:

  Ролф Каспарек (вокали, соло китара) / Running WildЗа нас "Midalidare Rock in the Wine Valley" не е поредното музикално събитие. От обявяването на фестивала работим усърдно, за да ви приветстваме в нашия свят, да ви създадем неподправена емоция и да превърнем всички моменти в спомени. За съжаление, трябва да съобщим, че второто издание на фестивала се отлага за 2021 г. Работихме и се надявахме фестивалът да се проведе през тази година. Рискът от заразяване с вируса COVID-19 обаче е много голям, което наложи отлагането на турнето на основния ни хедлайнер "Judas Priest" за 2021 г. Това налага и отлагането на фестивала. Смятаме че в такъв момент здравето на хората е на първо място.

  Искаме още веднъж да благодарим на всички вас, които си закупихте билети за "Midalidare Rock in the Wine Valley 2020" и показахте, че ни вярвате! Също така искаме да благодарим на всички запазили си места в къмпинг зоните и хотелите в района. Сигурни сме, че ситуацията ще се подобри и ще можем да проведем фестивала през 2021-а, дори по-добре от планираното за тази година!

  В момента работим с всички групи и мениджъри, които бяхме ангажирали за 2020-а, като основната ни цел ще бъде да запазим групите за изданието през 2021-а. Щастливи сме, че трите основни банди - "Judas Priest", "Running Wild" и "Within Temptation", вече потвърдиха участието си и за догодина, както и "Delain", "Lacuna Coil" и "Project Renegade"! Съвсем скоро се надяваме да можем да обявим и останалите банди за 2021-а!

  Информация за билетите:

  Билетите закупени за изданието през 2020 ще важат за 2021-а, без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване. Връщането на сумата на билетите ще се осъществи след приключване на извънредното положение. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

  Информация за настаняването:

  Lacuna CoilРезервациите за къмпинг зоните ще важат за изданието през 2021-а, без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да анулира резервацията си може да го направи като се свърже с нас. Всеки, който е заплатил такса за зона "Винарна" и не желае да я използва за изданието през 2021-а година, ще може да получи парите си след края на извънредното положение.

  Всеки направил резервация и заплатил сума в някой от хотелите от сайта на фестивала, ще може да получи парите си в пълен размер след края на извънредното положение.

  Напомняме, че цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния line up.

  Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер "Running Wild" – 60.00 лв
  Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер "Within Temptation" – 60.00 лв
  Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнер "Judas Priest" – 80.00 лв
  Тридневен билет за фестивала – 120.00 лв
  Деца до 12 години влизат безплатно.

  Ние оставаме тук и няма да спираме да работим!

  Молим за разбиране и време, в което да подредим всичко и да се видим през 2021-а!

  Благодарим за любовта и подкрепата, без вас не бихме се справили!

  Пълна информация за "Midalidare Rock in the Wine Valley": https://midalidarerock.bg


прочитания: 401

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info