Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Музикалният фестивал в Пловдив "Hills of Rock" се отлага за следващата година
 
13 Май, 2020
Музикалният фестивал в Пловдив "Hills of Rock" се отлага за следващата годинаС огромно съжаление трябва да ви информираме - тази година вратите на фестивала няма да отворят. Ще ни липсва енергията на хилядите, очакващи с нетърпение появата на любимата си група.

   на снимката : "Testament" на живо 

  Организаторите на тридневния музикален фест "Hills of Rock", който трябваше да се проведе в Пловдив през юли 2020 г. разпространиха следното съобщение:

  "SlipknotУважаеми фенове,

  През последните два месеца получихме десетки съобщения, показващи вашето вълнение, както и редица въпроси, свързани с тазгодишното издание на "Hills of Rock".

  Работихме усърдно, за да направим този фестивал реалност и сме благодарни за цялата загриженост, която всички вие показахте. Обещахме ви, че при каквото и да е развитие на ситуацията, ще ви информираме. Въпреки множеството неизвестни, с които се борим, бихме искали да споделим това, което ни е известно към момента.

  Усложнената международна обстановка, свързана с COVID-19, и ограниченията на Заповед № РД-01-256/11.05.2020 г. за провеждане на културни събития на открито, с допустима заетост до 30 % от капацитета на мястото, правят осъществяването на фестивала невъзможно през 2020 г. Несъмнено здравето е най-висшият актив, който днес ценим повече от всякога.

  С огромно съжаление трябва да ви информираме, че тази година вратите на фестивала няма да отворят. Ще ни липсва енергията на хилядите, очакващи с нетърпение появата на любимата си група и очакваме повече от всичко отново да изживеем онази неповторима емоция, която ни кара да настръхнем.

  TestamentКъм момента можем да потвърдим, че всички закупени билети за изданието на "Hills of Rock 2020" ще важат без презаверка за изданието през 2021. След обявяване на новите дати и всички артисти за "Hills of Rock 2021", тези от вас, които няма да имат възможност да посетят фестивала ще могат да върнат своите билети в определен период.

  Искаме да ви помолим за две неща - разбиране и малко търпение, каквито вече неведнъж показахте, за да изясним оставащите въпроси. Екипът на "Hills of Rock" работи усилено по уточняване на конкретните дати за провеждане на фестивала през 2021 и финансиране на окончателната селекция от артисти.

  Бъдете здрави и нека рокът да бъде с вас!

  Екипът на "Hills of Rock""

  Сред зведните имена, които щяха да гостуват на музикалния фестивал "Hills of Rock 2020" бяха групите "Slipknot". "Amon Amarth", "Behemoth", "Testament" и др.


прочитания: 355

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info