Sakis_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » Музика
14 Юни, 2023
Родните “Last Hope” откриват концерта на “Soulfly” в ПловдивБългарските hardcore легенди са големият специален гост на концерта на Макс Кавалера и “Soulfly” в Града на тепетата!

 » Музика
29 Май, 2023
Официална покана от Мат Барлоу за концерта на “Ashes of Ares”Групата “Ashes of Ares” пристига у нас със страхотен нов албум! За първи път ще чуем на живо и песни от творческия период на Мат Барлоу в “Iced Earth”.

 » Музика
30 Май, 2023
“Soulfly” на Макс Кавалера  за първи път с концерт в ПловдивНа 29 юли 2023 г. (събота) групата ще свири в „Летен театър“. Концертът се осъществява в партньорство с община Пловдив и е част от форума Music of the Ages.

 » Музика
24 Май, 2023
Първата дата от европейското турне на "Pantera" е в София този петъкЛегендарните "Pantera" идват в България за концерт-събитие за всички фенове на тежките рифове. На сцената на 26 май излизат и българите "Odd Crew" и "Black Tooth" от Турция.

 » Музика
19 Май, 2023
W.A.S.P. изнесоха емоционален концерт за българските си феновеКонцертът в София ознаменува две събития едновременно - освен за 40-годишнината на групата, той бе и по повод 30-годишнината от излизането на най-успешния албум на W.A.S.P., концептуалният „The Crimson Idol”.

 » Музика
17 Май, 2023
Финландските метъл легенди "Amorphis" гостуват отново в България"Amorphis" са на сцена повече от 30 години. Метъл великаните ще свирят в София със "Sólstafir" и "Lost Society" на 5 ноември 2023 г.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info