Plovdiv_Jazz_Fest_2019_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Сериалът "Мистър Мерцедес" по Стивън Кинг тръгва през август
 
17 Юли, 2017
Сериалът "Мистър Мерцедес" по Стивън Кинг тръгва през августРоманът на Стивън Кинг "Мистър Мерцедес" бе публикуван през юни 2014 г. Книгата се превърна в № 1 бестселър на New York Times непосредствено след издаването си. "Мистър Мерцедес" бе първа част от трилогия.

  Мистър Мерцедес / Стивън Кинг2017 се очертава да се превърне в най-успешната година за Краля на ужаса Стивън Кинг от много време насам. Заедно с обявените до момента филмови проекти по оригинални творби на писателя - тв сериалът "Мъглата" и лентите за голям екран "Тъмната кула" и "То", се нарежда и друга телевизионна адаптация - "Мистър Мерцедес" ("Mr. Mercedes"). Сериалът на  Sonar Entertainment стартира на 9 август и ще се състои от 10 епизода с продължителност по 1 час.

  Главните роли в тв епизодите "Мистър Мерцедес" изпълняват Брендън Глийсън ("Небесно кралство") в ролята на детектив Бил Ходжис и Хари Тредауей (сериалът "Пени Дредфул") в ролята на серийния убиец Брейди Хартсфийлд. Пенсионираният криминален детектив Ходжис получава серия от налудничави писма и имейли, изпратени му от психопата Хартсфийлд. Бившото ченге осъзнава, че убиецът се кани да вземе още много жертви и се отправя на кръстоносен поход, може би последен в живота му, за да се опита да предотврати смъртта на невинните...

  Романът на Стивън Кинг "Мистър Мерцедес" бе публикуван през юни 2014 г. Книгата се превърна в № 1 бестселър на New York Times непосредствено след издаването си. "Мистър Мерцедес" бе първа част от трилогия, като следващите две части от нея бяха "Търси се" (2015) и "Краят на смяната" (2016).


прочитания: 2533

Plovdiv_Jazz_Fest_2019_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info