Lacuna_Coil
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Нийл Бломкамп ще заснеме продължение на "Сектор 9"
 
20 Юли, 2017
Нийл Бломкамп ще заснеме продължение на "Сектор 9""Сектор 9" излезе премиерно през 2009 г. Главната роля в него изпълни актьорът Шарлто Копли, който участва във всички филми на Нийл Бломкамп. "Сектор 9" получи 4 номинации за "Оскар".

  Шарлто Копли / Сектор 9Южноафриканският режисьор Нийл Бломкамп ще заснеме продължение на sci-fi екшъна "Сектор 9" ("District 9"). Информацията оповести самият филммейкър пред изданието NME.

  "Искам да заснема "Сектор 10" и отново да се върна в тази вселена, за да видя какво се е случило с героите ми. Има и друга важна причина за продължението - както в оригинала, то ще разказва за реалните проблеми, от които страда Южна Африка. Те силно ми повлияха в детството и не искам да се забравя за тях", коментира Бломкамп.

  Преди да пристъпи към работа по "Сектор 10" обаче, режисьорът трябва да приключи няколко други проекта. Един от тях е постапокалиптичният "Изчезналият свят" ("The Gone-Away World”), който ще бъде заснет по книгата на английския писател-фантаст Ник Харкауей. Произведението разказва историята на група десантчици, които се опитват да оцелеят в свят, преживял ядрена война.

  "Сектор 9" излезе премиерно през 2009 г. Главната роля в него изпълни актьорът Шарлто Копли, който участва във всички филми на Нийл Бломкамп. "Сектор 9" получи 4 номинации за най-престижната кинонаграда "Оскар" - в категориите "Най-добър филм", "Най-добър монтаж", "Най-добри специални ефекти" и "Най-добър адаптиран сценарий".


прочитания: 354

Lacuna_Coil_2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info