We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Куентин Тарантино?

Глутница кучета
Криминале
Джаки Браун
Убий Бил
Разходка смърт
Гадни копилета
Джанго без окови
Омразната осморка

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Новата "Чистка" има заглавие, режисьор и премиерна дата
 
25 Юли, 2017
Новата "Чистка" има заглавие, режисьор и премиерна датаГодишната Чистка започва по залез слънце и трае 12 часа – до изгрева на следващия ден. В тази нощ властите легализират всички престъпления, като в това число влиза и убийството.

  Четвъртата част от поредицата "Чистката" вече има заглавие, режисьор и премиерна дата. Бъдещата лента ще се казва "Чистката: Островът" ("The Purge: The Island") и ще излезе на голям екран на 4 юли 2018 г. Режисьор ще е Джерард МакМърей ("Горящи пясъци"). Информацията предаде изданието The Hollywood Reporter.

  The Purge: Election YearНякога в бъдещето, в една нощ в годината всички престъпления ще бъдат законни, а властите ще си затварят очите за случващото се. В тази нощ някои излизат да убиват за отмъщение, а други за удоволствие. А някои просто ще се опитат да оцелеят.

  Годишната Чистка започва по залез слънце и трае 12 часа – до изгрева на следващия ден. В тази нощ Правителството легализира всички престъпления, включително убийството, и отзовава силите на реда и спешната помощ. Като позволяват на всеки да отприщи най-тъмните си страсти, властите съумяват да намалят нивото на престъпността през остатъка от годината. В страната цари мир на цената на Чистката...

  Франчайзът "Чистката" ще се развие и в телевизионен сериал. Епизодите на Blumhouse Television ще бъдат излъчени по тв канала Syfy.


прочитания: 872

We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info