We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Мел Гибсън и Дани Глоувър отново заедно в "Смъртоносно оръжие 5"
 
30 Окт, 2017
Мел Гибсън и Дани Глоувър отново заедно в "Смъртоносно оръжие 5"61-годишният Мел Гибсън в последните години се появяваше на киноекрана главно в епизодични роли - "Мачете убива", "Непобедимите 3" и др. От своя страна, Дани Глоувър винаги е зает в много проекти.

  Мел Гибсън и Дани ГлоувърКиностудиото Warner Bros. планира да заснеме пета част от франчайза "Смъртоносно оръжие". Информацията предаде изданието Deadline. Последният филм от поредицата до момента - "Смъртоносно оръжие 4", излезе през далечната 1998 г.

  Режисьорското кресло за бъдещия проект ще заеме Ричард Донър, който засне всички четири части от екшън серията. В главните роли на детективите Ригс и Мъртоу ще се завърнат холивудските звезди Мел Гибсън и Дани Глоувър. Сценарият на новия филм ще напише Чанинг Гибсън ("Смъртоносно оръжие 4").

  61-годишният Мел Гибсън в последните години се появяваше на киноекрана главно в епизодични роли - "Мачете убива", "Непобедимите 3" и др. От своя страна, Дани Глоувър винаги е зает в много проекти въпреки напредналата си възраст - актьорът е на 71 години.

  Първият филм от поредицата "Смъртоносно оръжие" излезе на голям екран през 1987 г. и се превърна в един от най-успешните екшъни на 80-те години. Сумарните приходи от франчайза до момента възлизат на 955 млн. долара.


прочитания: 217

We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info