We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой sci-fi филм е вашият фаворит за 2021 г.?

"Живият хаос" ("Chaos Walking")
"Ловци на духове: Живот след смъртта" ("Ghostbusters: Afterlife")
"Морбиъс" ("Morbius")
"Матрицата 4" ("The Matrix 4")
"Безкрайност" ("Infinite")
"Джурасик свят: Контрол" ("Jurassic World: Dominion")
"Аватар 2" ("Avatar 2")

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Известна е премиерата на фентъзи сериала “Вещерът”
 
02 Май, 2018
Известна е премиерата на фентъзи сериала “Вещерът”Епизодите на "The Witcher" ще разказват епичната фентъзи сага за вещера Гералт от Ривия, описана в поредица романи и разкази на полския писател Анджей Сапковски.

  Адаптацията на Netflix на поредицата “Вещерът” на полския писател Анджей Сапковски е в процес на разработка от май 2017 г. Бъдещият сериал ще разказва епичната фентъзи сага за вещера Гералт от Ривия, описана в многобройните романи и разкази на Сапковски.

  Вещерът / The WitcherГералт от Ривия е професионален убиец на чудовища. Той е изкуствено създаден мутант, който притежава свръхестествени способности и броди из свят, наречен Темерия. Въпреки че мрачните територии на Темерия гъмжат от всевъзможни зли създания – вампири, вещици, таласъми, дракони и кръвожадни демони, най-опасният враг на Гералт си остават хората…

  Изпълнителният продуцент и сценарист на бъдещите епизоди Лорън Хисрич разкри подробности за “Вещерът” в социалната мрежа Twitter. Сред тях е и информацията относно премиерата на сериала, която се очаква през 2020 г.

  Наред с това, Хисрич потвърди, че първият сезон на “Вещерът” ще се състои от 8 епизода. Снимачната площадка ще бъде разположена в Източна Европа.

  Това няма да е първата адаптация за телевизията на произведенията на Сапковски, посветени на Гералт. През 2002 г. бе заснет полския сериал “Вещерът”. Той включи 13 епизода, базирани на романите “Последното желание” и “Меч на съдбата”.  


прочитания: 1871

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info