At The Gates 01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Известна е премиерата на фентъзи сериала “Вещерът”
 
02 Май, 2018
Известна е премиерата на фентъзи сериала “Вещерът”Епизодите на "The Witcher" ще разказват епичната фентъзи сага за вещера Гералт от Ривия, описана в поредица романи и разкази на полския писател Анджей Сапковски.

  Адаптацията на Netflix на поредицата “Вещерът” на полския писател Анджей Сапковски е в процес на разработка от май 2017 г. Бъдещият сериал ще разказва епичната фентъзи сага за вещера Гералт от Ривия, описана в многобройните романи и разкази на Сапковски.

  Вещерът / The WitcherГералт от Ривия е професионален убиец на чудовища. Той е изкуствено създаден мутант, който притежава свръхестествени способности и броди из свят, наречен Темерия. Въпреки че мрачните територии на Темерия гъмжат от всевъзможни зли създания – вампири, вещици, таласъми, дракони и кръвожадни демони, най-опасният враг на Гералт си остават хората…

  Изпълнителният продуцент и сценарист на бъдещите епизоди Лорън Хисрич разкри подробности за “Вещерът” в социалната мрежа Twitter. Сред тях е и информацията относно премиерата на сериала, която се очаква през 2020 г.

  Наред с това, Хисрич потвърди, че първият сезон на “Вещерът” ще се състои от 8 епизода. Снимачната площадка ще бъде разположена в Източна Европа.

  Това няма да е първата адаптация за телевизията на произведенията на Сапковски, посветени на Гералт. През 2002 г. бе заснет полския сериал “Вещерът”. Той включи 13 епизода, базирани на романите “Последното желание” и “Меч на съдбата”.  


прочитания: 639

At The Gates 02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info