We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
Стивън Кинг разкри кой е най-великият филм на всички времена
 
17 Сеп, 2018
Стивън Кинг разкри кой е най-великият филм на всички временаАвторът на "Куджо",- "Кристин" и "Сиянието" сподели с почитателите си кой според него е най-добрият филм, създаван някога в историята на киното. Това Стивън Кинг обяви в официалния си акаунт в Twitter.

  Американският писател Стивън Кинг разкри кой според него е най-добрият филм в историята на киното. Авторът на "Куджо", "Кристин" и "Сиянието" заяви категорично, че според него това е творбата на Франсис Форд Копола "Кръстникът 2".

  В своя официален акаунт в социалната мрежа Twitter Стивън Кинг написа: "Попитаха ме: Кой е най-добрият филм, който съм гледал? Веднага отговорих, че това е "Кръстникът 2", все едно бях подготвен за отговора от много време".

  Филмът излиза на голям екран през 1974 г. "Кръстникът 2" е продължение на класиката с Марлон Брандо "Кръстникът" от 1972 г. Мнението на критиците е, че втората част значително превъзхожда първата. Главните роли в "Кръстникът 2" изпълняват Ал Пачино и Робърт Де Ниро. През 1997 г. Американският институт за киноизкуство включва "Кръстникът 2 в списъка с най-великите филми в американската киноиндустрия.


прочитания: 402

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info