Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Стивън Кинг разкри кой е най-великият филм на всички времена
 
17 Сеп, 2018
Стивън Кинг разкри кой е най-великият филм на всички временаАвторът на "Куджо",- "Кристин" и "Сиянието" сподели с почитателите си кой според него е най-добрият филм, създаван някога в историята на киното. Това Стивън Кинг обяви в официалния си акаунт в Twitter.

  Американският писател Стивън Кинг разкри кой според него е най-добрият филм в историята на киното. Авторът на "Куджо", "Кристин" и "Сиянието" заяви категорично, че според него това е творбата на Франсис Форд Копола "Кръстникът 2".

  В своя официален акаунт в социалната мрежа Twitter Стивън Кинг написа: "Попитаха ме: Кой е най-добрият филм, който съм гледал? Веднага отговорих, че това е "Кръстникът 2", все едно бях подготвен за отговора от много време".

  Филмът излиза на голям екран през 1974 г. "Кръстникът 2" е продължение на класиката с Марлон Брандо "Кръстникът" от 1972 г. Мнението на критиците е, че втората част значително превъзхожда първата. Главните роли в "Кръстникът 2" изпълняват Ал Пачино и Робърт Де Ниро. През 1997 г. Американският институт за киноизкуство включва "Кръстникът 2 в списъка с най-великите филми в американската киноиндустрия.


прочитания: 1690

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info