Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Джефри Дийн Морган се завръща в тв сериала “Свръхестествено”
 
18 Дек, 2018
Джефри Дийн Морган се завръща в тв сериала “Свръхестествено”Когато Сам и Дийн Уинчестър са още деца, майка им е убита пред очите на баща им от нещо, което може да бъде определено само с едно име – “свръхестествено”. Животът на семейство Уинчестър се променя завинаги...

  В интервю изпълнителният продуцент на хитовия тв сериал “Свръхестествено” (“Supernatural”) Андрю Даб разкри, че актьорът Джефри Дийн Морган ще се завърне в шоуто за юбилейния епизод № 300.

  “Изключително развълнувани сме, че Джефри прие да участва в този епизод и сме сигурни, че феновете ще останат доволни от това, което сме планирали за героя му. Освен това смятаме да изненадаме всички с още няколко гостуващи звезди”, коментира Даб.

  Джефри Дийн Морган в сезон 2 на SupernaturalПоследната поява на Джефри Дийн Морган в “Свръхестествено” бе във финала на сезон 2 преди 12 години. В сериала актьорът изпълни ролята на бащата на главните герои братята Сам и Дийн Уинчестър. Актьорът неведнъж заявяваше през годините, че с удоволствие би се върнал в шоуто, но поради изключително натоварения си график няма възможност да го направи. През последните години Джефри Дийн Морган стана една от големите звезди на тв шоуто “Живите мъртви” (“Walking Dead”) в ролята на злодея Нигън.

  Когато Сам и Дийн Уинчестър са още деца, майка им е убита пред очите на баща им от нещо, което може да бъде определено само с едно име – “свръхестествено”. Животът на семейство Уинчестър вече никога няма да е същия. След смъртта на съпругата си Джон Уинчестър (Джефри Дийн Морган) започва да проявява интерес към всичко свръхестествено и необяснимо. Той отглежда децата си като бойци, които да противостоят на злите сили. 

  22 години по-късно бащата на братята Уинчестър внезапно изчезва, след като попада на следите на убиеца на жена си. Сам и Дийн тръгват да го търсят, като по пътя си разрешават случаи, включващи свръхестествена намеса. Цялото знание за борбата срещу мрака те получават от дневника на баща си...

  Главните роли в “Свръхестествено” изпълняват актьорите Джаред Падалеки (“Петък 13-ти”) и Дженсън Акълс (“Моят кървав Свети Валентин”). Много от епизодите в сериала се базират на легенди и митове на различни народи.


прочитания: 1748

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info