" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Известен е основният актьорски състав на “Ловци на духове 2020”
 
28 Юни, 2019
Известен е основният актьорски състав на “Ловци на духове 2020”Джейсън Райтман (“Джуно”) ще наследи режисьорско кресло от своя баща Айвън Райтман, които засне и продуцира първите два филма от поредицата “Ловци на духове” преди повече от 30 години.

  Компанията Sony Pictures обяви, че звездата от “Ант-мен” Пол Руд ще участва в третия филм от знаменитата поредица “Ловци на духове”. Сайтът Variety предаде, че официалното название на продукцията ще бъде “Ловци на духове 2020”.

  Оригиналният актьорски състав на GhostbustersРуд ще изпълни ролята на учител във филма. Той се присъедини към актьорите Маккена Грейс (“Капитан Марвел”), Кери Куун и Фин Уулфхард (“То”). Сигърни Уивър потвърди в интервю, че тя и целият оригинален актьорски състав от двата филма от 80-те години ще се завърне в “Ловци на духове 2020”.

  За момента не са известни подробности за сюжета на проекта. От Sony Pictures обаче намекнаха, че историята в третия филм ще се стреми да разшири познатата на феновете вселена на оригиналните “Ловци на духове”. Главните герои ще са самотна майка и нейният син, като ролите ще се изпълнят от Кери Куун и Фин Уулфхард.

  Джейсън Райтман (“Джуно”) ще наследи режисьорското кресло от своя баща Айвън Райтман, които засне и продуцира първите два филма преди повече от 30 години. Официалната премиера на “Ловци на духове 2020” ще е 10 юли 2020 г.


прочитания: 1141

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info