Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Джордж Р. Р. Мартин разкри детайли за предисторията на "Игра на тронове"
 
16 Юли, 2019
Джордж Р. Р. Мартин разкри детайли за предисторията на "Игра на тронове"С шеметния си бяг от скована в жесток студ страна към земи на вечно лято и охолно безгрижие, Игра на тронове - е сказание за владетели и владетелки, воини и чародеи, наемни убийци и незаконнородени претенденти.

  Изданието Entertainment Weekly разговаря с автора и изпълнителен продуцент на "Игра на тронове" ("Game of Thrones") Джордж Р. Р. Мартин относно новия сериал от същата вселена, който се снима в момента в Северна Ирландия. Епизодите ще разкажат предистория, която ще се развива около 5000 години преди събитията в "Игра на тронове", когато Вестерос е съвсем различно място. Сериалът ще опише епичния сблъсък между хората и Белите бродници, известен като Дългата нощ. 

  В интервюто си за EW Джордж Р. Р. Мартин разкри някои интригуващи детайли относно предстоящото шоу:

  •    В предисторията Вестерос е разделен на 100 малки кралства, докато в "Игра на тронове" има 7 големи кралства. Според Мартин това означава, че 5000 години назад във времето във Вестерос цари още по-голям хаос и беззаконие, отколкото в оригиналната история.

  Игра на тронове / Game of Thrones•    В сериала отново ще има Старки и вълчища. Родът Старк произлиза от Първите хора, така че без съмнение той ще изиграе централна роля и в новите епизоди. Джордж Р. Р. Мартин добави, че освен вълчища феновете на "Game of Thrones" могат да очакват да видят и мамути.

  •    В предисторията няма да има никакви Ланистъри. Родът Ланистър не е там... поне не и в началото. Но в определен момент действието на сериала ще се развива в Кастърли Рок, родното място на Ланистър.

  •    Главните роли в прекуела са поверени на актриси - Наоми Уотс ("Мълхоланд Драйв"), Наоми Аки и Денис Гоу. Мартин разкри, че в сериала ще има и много силни мъжки образи, но водещи ще са тези на жените.

  •    Заглавието, което предлага Джордж Р. Р. Мартин за сериала е "Най-дългата нощ". Дали то ще бъде одобрено, предстои да разберем.

  В момента Мартин работи по шестия роман от фентъзи сагата "Песен за огън и лед", озаглавен "Ветровете на зимата".


прочитания: 965

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info