Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
"Домът на дракона" ще разкаже предисторията на "Игра на тронове"
 
31 Окт, 2019
"Домът на дракона" ще разкаже предисторията на "Игра на тронове"Епизодите от "Домът на дракона" ще бъдат базирани на книгата на Джордж Р. Р. Мартин "Огън и кръв", издадена през 2018 г. Романът разказва историята на дома Таргариен във Вестерос 300 години преди "Игра на тронове".

  Хитовият тв канал HBO даде зелена светлина за снимките на официалния прекуел на "Игра на тронове". Новият сериал ще се казва "Домът на дракона" ("House of the Dragon").

  Домът на драконаДругият проект за прекуел на "Игра на тронове", озаглавен "Дългата нощ" и с участието на звездата Наоми Уотс ("Мълхоланд Драйв"), бе канселиран от HBO. Информацията предаде изданието  Entertainment Weekly.

  Епизодите от "Домът на дракона" ще бъдат базирани на книгата на Джордж Р. Р. Мартин "Огън и кръв", издадена през 2018 г. Романът разказва историята на дома Таргариен във Вестерос, която започва 300 години преди събитията в "Игра на тронове". "Огън и кръв" описва първите 150 години от тази история, като Мартин работи по нейното продължение във втора книга от поредицата.

  "Домът на дракона" ще се фокусира върху Гражданската война на Таргариен, поетично наречена "Танцът на драконите". Войната избухва между различните лидери от дома Таргариен за контрол над Седемте кралства от Вестерос.

  Феновете на "Игра на тронове" могат да бъдат спокойни, че бъдещият сериал няма да бъде единствено за дома Таргариен. В Гражданската война роля изиграват и останалите добре познати родове на Старк, Ланистър, Грейджой, Баратиън и Тайрел. 

  Първият сезон на "Домът на дракона" на HBO ще се състои от 10 епизода. Премиерата на сериала ще бъде през 2021 г.


прочитания: 1037

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info