Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Лорън Кохан се завръща в сериала "The Walking Dead"
 
08 Апр, 2020
Лорън Кохан се завръща в сериала "The Walking Dead"Сериите са създадени по поредицата комикси на Робърт Къркман - “The Walking Dead” от 2003 г. Група оцелели в пост-апокалиптична Америка търсят спасение в свят, в който може би всяка надежда е мъртва...

  Компанията AMC пусна тийзър на предстоящия финал на сезон 10 на сериала "The Walking Dead" ("Живите мъртви"). Епизодът е озаглавен "Сигурна гибел" и отбелязва завръщането на героинята Маги Грийн (в ролята Лорън Кохан).

  Лорън Кохан в ролята на Маги ГрийнФиналът ще бъде излъчен по-късно тази година, за момента неизвестно кога точно заради глобалната криза с COVID-19. Последният засега епизод 15 остави главните герои под обсадата на Шепнещите, предвождани от новия си лидер Бета.

  Лорън Кохан се присъедини към сериала "The Walking Dead" във втория му сезон през 2011 г. През 2018 г. тя напусна по средата на сезон 9, но сега ще се завърне като една от главните героини във вече анонсирания сезон 11 на шоуто.

  "The Walking Dead" е американски тв сериал, създаден от режисьора Франк Дарабонт ("Зеленият път", "Мъглата"). Епизодите са заснети по едноименната поредица комикси на Робърт Къркман.

  "The Walking Dead" разказва за пост-апокалиптична Америка, в която по-голямата част от жителите са се превърнали в зомбита под въздействие на неизвестен вирус. Група оцелели търсят лек и спасение в свят, в който може би всяка надежда е мъртва...


прочитания: 538

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info