Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Харисън Форд ще играе за пети и последен път Индиана Джоунс
 
11 Дек, 2020
Харисън Форд ще играе за пети и последен път Индиана ДжоунсНовият филм за Индиана Джоунс ще бъде заснет от студиото Lucasfilm. Стивън Спилбърг и Джордж Лукас, които създадоха предишните четири филма от поредицата за безстрашния археолог няма да вземат участие в проекта.

  Индиана Джоунс и храмът на обреченитеАмериканският актьор Харисън Форд ще изпълни за пети път ролята на археолога-приключенец Индиана Джоунс. Това кинокомпанията Disney съобщи в Twitter.

  Новият филм за Индиана Джоунс ще бъде заснет от студиото Lucasfilm. Режисьор на проекта ще бъде Джеймс Манголд, известен от спортната драма с Мат Деймън и Крисчън Бейл “Пълно ускорение” (“Ford v Ferrari”).

  Премиерата на новата лента от франчайза “Индиана Джоунс” е предвидена за юли 2022 г. Стивън Спилбърг и Джордж Лукас, които създадоха предишните четири филма от поредицата за безстрашния археолог няма да вземат участие в проекта.

  Харисън Форд дебютира в ролята на търсача на приключения през 1981 г. в кинохита “Похитителите на изчезналия кивот”. Той изпълни главната роля и в последвалите три филма – “Индиана Джоунс и храмът на обречените” (1984), “Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход” (1989) и “Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп” (2008).

  Агенция BBC предаде, че това ще е последният път, в който 78-годишният актьор ще изпълни ролята на Индиана Джоунс на големия екран.

прочитания: 341

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info