Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Викингският епос "Севернякът" събира плеяда от звезди
 
14 Дек, 2020
Викингският епос "Севернякът" събира плеяда от звездиС двама от актьорите режисьорът Егърс работи и в предишните си филми - Аня Тейлър-Джой - "Вещицата" и Уилям Дефо - "Фарът". Актьорският състав се допълва от Александър Скарсгард, Никол Кидман, Итън Хоук и Бьорк.

  Режисьорът Робърт Егърс, приковал вниманието на критика и публика с филмите "Вещицата" ("The Witch") и "Фарът" ("The Lighthouse"), обяви кой ще бъде третият проект, по който ще работи той. Това ще е викингският епос "Севернякът" ("The Northman"), бъдеща копродукция на студиата New Regency и Focus Features.

  Робърт ЕгърсПо думите на Егърс, "Севернякът" ще е сага за отмъщение, чието действие се развива в Исландия през X век. Освен че ще режисира лентата, Егърс ще напише и сценария, работейки съвместно с исландския поет Сьон Сигурдсон.

  "Севернякът" ще събере истинска плеяда от звезди. С двама от актьорите Егърс работи и в предишните си филми - Аня Тейлър-Джой във "Вещицата" и Уилям Дефо във "Фарът". Силният актьорски състав се допълва от Александър Скарсгард (тв сериалът "Сблъсък"), Никол Кидман ("Широко затворени очи"), Итън Хоук ("Великолепната седморка") и Бьорк ("Танцьорка в мрака").

  Снимките на "Севернякът" ще стартират през лятото на 2021 г. В интервю Егърс заяви, че този филм ще бъде неговият най-амбициозен проект до момента.

прочитания: 402

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info