Sakis_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
Нови кошмари от Стивън Кинг оживяват в "Бугимен"
 
31 Яну, 2023
Нови кошмари от Стивън Кинг оживяват в "Бугимен""The Boogeyman" проследява историята на мъж на име Лестър Билингс, който посещава психиатър, тъй като е твърдо убеден, че е тероризиран от Бугимен - чудовище, убило трите му деца.

  Официален постер на The BoogeymanПоследните няколко години са изключително плодотворни откъм филмови адаптации на произведения от "Краля на ужаса" Стивън Кинг.

  Най-новата лента в Кинг-вселената ще е "Бугимен" ("The Boogeyman"). Филмът е базиран на едноименния разказ на Стивън Кинг, публикуван през 1973 г. в списание "Cavalier" и включен в сборника "Нощна смяна" през 1978 г. В България разказът е издаден под заглавието "Вампирът".

  "Бугимен" е продукция на компанията "21 Laps Entertainment". Режисьор е Роб Савидж, сценарист е Марк Хейман ("Черният лебед"). Главните роли изпълняват Крис Месина ("Дявол"), Дейвид Дастмалчиан ("Дюн"), Марин Айрланд и др.

  Разказът проследява историята на мъж на име Лестър Билингс, който посещава психиатър, тъй като е твърдо убеден, че е тероризиран от Бугимен - чудовище, убило трите му деца. Смъртта на всяко едно от тях е заобиколена от мистериозни обстоятелства. Всяко от децата му извиква "Бугимен!" преди смъртта си и през всяка една нощ вратата на килера е отворена, въпреки че Билингс е сигурен, че я е заключил преди да си легне. Психиатърът, доктор Харпър, внимателно изслушва разказа на пациента си, след което сваля маската си, за да се разкрие като самия Бугимен...

  Това е основата на оригиналния разказ на Стивън Кинг. В сюжета на филмовата адаптация обаче изглежда има големи разлики, както личи от официалния трейлър на "Бугимен".

  Филмът излиза премиерно на голям екран на 2 юни 2023 г.


прочитания: 753


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info