Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Театър "София" ви кани на "Седмица на влюбените"
 
02 Фев, 2010
Театър "София" ви кани на "Седмица на влюбените"Не забравяйте – само в Седмицата на влюбените можете да съберете на едно място театър, купон и любими актьори . Място на срещата – театър "София". Очакват ви много подаръци и изненади!

            източник: театър "София"

      Вие сте влюбени, толкова влюбени, че един празничен ден в годината не ви стига. Театър "София" предлага цяла празнична седмица на влюбените почитатели на театъра от 8 до 14 февруари.

     На 10 февруари ще можете да изпиете чаша вино с актьорите на Неделя вечер от Захари Карабашлиев Елате в театър "София" на чаша вино, шоколадови бонбони и незабравими срещи с актьорите след всяко представление на Голяма сцена във фоайето на театъра. На 10 февруари ще можете да изпиете чаша вино с актьорите на "Неделя вечер" от Захари Карабашлиев. Ако се чувствате оглупели от любов, елате на 11 февруари на "Глупаци" от Нийл Саймън. А онези от вас, които още вярват в чудесата и приказките нека заповядат на "Принцеса Турандот" на 12 февруари.

      На 14 февруари от 14:00 ч. елате да подобрим рекорда за най-дълга вaерижна целувка в България на Az-jenata.bg и радио "Атлантик" и да участваме в рекордите на Гинес. Точно в 14:00 ч. старт на целувката ще даде директорът  на театър "София" Ириней Константинов. Очакват ви много подаръци  и изненади!

      Не забравяйте  –  само в Седмицата на влюбените можете да съберете на едно място театър, купон и любими актьори . Място на срещата – театър "София".

прочитания: 2533

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info