We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Модерен Театър не дължи суми на Елен Колева
 
15 Апр, 2010
Модерен Театър не дължи суми на Елен КолеваЗа настоящия театрален сезон Модерен Театър е представил две премиери – “Да играеш жертвата”-“Пухеният”, а общо в репертоара си има пет заглавия. На 27 април театърът представя “Лейтенантът от Инишмор”.

Ръководството на Модерен Театър се разграничава от случая със спечеленото съдебно дело от актрисата Елен Колева. Сдружението е факт от февруари тази година и за периода посочен в делото не е съществувало. Фирмата “Ситти Продакшънс” ЕООД, осъдена по въпросното дело, повече от шест месеца няма нищо общо с трупата на театъра.

Сдружение Модерен Театър, чийто директор е актьорът Ивайло Христов е създадено в началото на тази година, стопанисва под наем сградата, в която се помещава театърът (ул.”Върбица” 12) и ръководи трупата си и техническия персонал. Взаимоотношенията на актьорите с бившите инвеститори в този проект нямат нищо общо с Модерен Театър.

За настоящия театрален сезон Модерен Театър е представил на своята сцена две премиери – “Да играеш жертвата” и “Пухеният”, а общо в репертоара си има пет заглавия.

На 27 април 2010 г. на закрито представление пред публика ще бъде показана и последната премиера за сезона – “Лейтенантът от Инишмор” от Мартин Макдона. Гост актьор е Владимир Пенев, а постановката е дело на Ивайло Христов.

прочитания: 3187

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info