We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Любов и еротика на сцената на Театрална работилница “Сфумато”
 
10 Юни, 2011
Любов и еротика на сцената на Театрална работилница “Сфумато”Любовта може да е смешна, може да е грешна, може да е страшна, може да е непонятна, но всички бленуват да я изживеят! В “Хоровод на любовта” са разказани 10 любовни истории с чувство за хумор.

     Най-новото заглавие, което почитателите на сценичното изкуство могат да видят през юни в Тетрална работилница “Сфумато” е по текстове на Артур Шницлер. В “Хоровод на любовта” младият режисьор Антон Угринов е преразказал 10-те любовни истории на австрийския драматург с елегантно чувство за хумор и премерена еротика. “Хоровод на любовта” е съвременна интерпретация за любовта и еротиката в човешките взаимоотношения и защо всичко, което направим в любовта се оказва грешка. Колко струва любовта? Какво е истинска любов? Какво е любов? Има ли любов? Колко лица има една любов? На тези и още много други въпроси за любовта зрителите ще намерят отговори на 17, 20 и 24 юни от сцената на Тетрална работилница “Сфумато”. Любовта може да е смешна, може да е грешна, може да е страшна, може да е непонятна, но всички бленуват да я изживеят. 

Колко струва любовта? Какво е истинска любов? Какво е любов? Има ли любов?     В представлението участват млади актьори, някои от които и бивши студенти на режисьора. ”Имах нужда да направя това представление като терапия за себе си. Позволих си да допиша пиесата и да потърся съвременния подход”, споделя Антон Угринов, когото познаваме като главен редактор на тв предаванията “Царете на комедията” и “Да разлаем кучетата” по Нова ТВ.

     “Аз не бих имал нищо против срещу един свят, в който любовта наистина не е нищо повече от чудесна игра... Но тогава.... Тогава да бъде честна, моля! Честна докрай... Това бих го допуснал. Такава смесица обаче от въздържаност и нахалство, от страхлива ревност и лъжливо безразличие, от кипяща страст и празни хитрости, както ги виждам тук – нея аз я намирам печална и ужасна.”
     Артур Шницлер

     Музикалното оформление на постановката е на Асен Аврамов, сценография и костюми – Радостина Тодорова, фотограф – Елена Спасова. Участват: Владимир Зомбори, Дария Симеонова, Христо Пъдев, Станислав Ганчев, Боряна Пенева, Тихомира Темелкова, Александър Хаджиангелов, Веселина Конакчииска, Ивo Аръков, Лилия Гелева, Ивайло Ненов, Даниана Коева, Алиса Атанасова.

прочитания: 2658

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info