We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Филип Трифонов представя stand-up comedy спектакъла WEST
 
18 Окт, 2011
Филип Трифонов представя stand-up comedy спектакъла WESTБазиран на събития и случки на актьора от преди и след падането на Берлинската стена, спектакълът е от типа stand-up comedy и обещава на публиката не само много смях, а и храна за размисъл.

Любимият на поколения българи актьор Филип Трифонов – познат ни с вечните си роли в “Момчето си отива” и “Оркестър без име” – представя тази сряда, 19 октомври, от 19:00 ч. WEST, театрална постановка, единствена по рода си, създадена по романа “WESTDEUTSCHLAND – Отечество мое”. Спектакълът ще се играе за първи път на сцената на Студио 5.

Базиран на събития и случки на актьора от преди и след падането на Берлинската стена, спектакълът е от типа stand-up comedy и обещава на публиката не само много смях, а и храна за размисъл. Това е представлението, което не може да си позволите да изпуснете.

WEST е stand-up comedy спектакъл, разсмял вече българските общности в над двадесет града на САЩ, Канада и Европа…и иронично (а може би не?) най-много хора в Германия.  У нас представлението досега се е играло успешно в ресторант “Жълта крава”, а после в “Отвъд алеята зад шкафа”, а миналата година и в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Извървял вече този си път на аплаузи, спектакълът намира своя нов дом в Студио 5, където се чувства не по-малко уютно.

Филип Трифонов е роден на 4 май 1947 г., учи актьорско майсторство във ВИТИЗ в класа на Апостол Карамитев. В киното пробива с ролята на Ран от “Момчето си отива”, където си партнира с Невена Коканова. Участва в български кинокласики като “Преброяване на дивите зайци”, “Оркестър без име”, “Адио, Рио”, “Лавина”, “Иван и Александра”. Автор е на пиесите “Западна Германия – отечество мое” и “Тя”, поставя началото на жанра “stand-up comedy” у нас.

Билети – 9 лв. – на касата на НДК, www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, както и на касата на Студио 5.

прочитания: 2113

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info